Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Secția română a Teatrului de Nord joacă joi, 23 noiembrie 2017, de la ora 19.00, spectacolul ”Revizorul” după N. V. Gogol.
Cu scopul de a preveni accidentele de circulație grave, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Satu Mare au desfășurat acțiuni preventive pe parcursul întregii săptămâni trecute, acționând cu preponderență în acest sfârșit de săptămână, pe toate arterele rutiere din județ pe linie rutieră.
Poliţiştii au identificat un bărbat, de 53 de ani, care deținea un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.
Cu acest prilej s-a lansat albumul fotoetnografic Țara Oașului „Din Oaș în Paști” de Remus Țiplea.
Poveste de iarnă în Satu Mare și Maramureș, spusă șoptit pe un violoncel rebel, strunit de un muzician care și-a sedus publicul cu o voce excepțională, cu delicatețea unui suflet de poet și cu acea forță legendară care i-a adus supranumele de Pavarotti al României.
Se convoacă Consiliul Local al municipiului Satu Mare în şedinţă ordinară, pe data de 23.11.2017, ora 14.00.
Trupa Harag György a Teatrului de Nord Satu Mare a evoluat azi la evenimentul Teatru Fără Frontiere organizat la Tiszaújváros.
În Sala Cavalerilor a castelului Károlyi din municipiul Carei a avut loc azi vernisajul expoziției aniversare de acuarelă „Centenarium” organizată în memoria artistului careian Bogáti Sándor, de la a cărui naștere se împlinesc 100 de ani.
Reprezentanții Primăriei municipiului Cluj-Napoca au susținut azi în fața experților europeni, veniți la Cluj-Napoca pentru vizita în teren, candidatura orașului nostru pentru titlul de Oraș European al Sportului în anul 2018.
Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Satu Mare prin serviciul de ocupare EURES Romania oferă 800 locuri de muncă vacante în Spania – firma SUREXPORT
Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru siguranța circulației pe drumurile publice, ocazie cu care au aplicat pe parcursul zilei de ieri, 16 octombrie, peste 90 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 33.000 de lei.
Direcția de Cultură și Turism a Municipiului Carei continuă proiectul denumit ZILE NAȚIONALE ALE ȚĂRILOR UE, relansat în 16 februarie anul acesta și având tema Stațiuni Turistice reprezentative, care are ca scop cunoașterea și promovarea valorilor culturale și turistice ale țărilor membre din Uniunea Europeană.
De 24 de ani, evenimentul este organizat în fiecare noiembrie.
Transgaz va iniția în perioada următoare o procedură de consultare a pieței pentru a vedea dacă există suficientă cerere din partea potențialilor cumpărători pentru a avea sens să investească în upgradarea tehnică a punctului de interconectare a sistemului național de transport al gazelor cu cel ucrainean Medieșu Aurit-Tekovo,
Având în vedere că urmează perioada reducerilor și mulți comercianți permit, ca facilitate, plata în mediul online, Poliția Română vă recomandă să respectați câteva reguli, pentru cumpărături cât mai sigure.
Valul de aer polar care a pătruns în Europa aduce vreme rece și în țara noastră.
Ministerul Afacerilor Externe informează că de la 1 decembrie autorităţile canadiene vor elimina cerinţa obligativităţii vizelor pentru cetăţenii români care nu intenţionează să aibă şederi mai lungi de şase luni pe teritoriul statului nord-american.
Polițiștii rutieri sătmăreni au acționat pentru prevenirea și combaterea neacordării de prioritate pietonilor, aceasta fiind una dintre principalele cauze generatoare de accidente rutiere grave.
Începând cu data de 16 noiembrie 2017, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare va demara 8 cursuri de formare profesională în meserii solicitate de către agenții economici care au un deficit de forță de muncă calificată.
Primăria Municipiului Satu Mare, în colaborare cu Serviciul Local de Colectare și Asociația Română pentru Reciclare organizează sâmbătă, 25 noiembrie, o acțiune de colectare gratuită a deșeurilor electrice și electrocasnice.