Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Primăria Satu Mare anunță programul de întrerupere a serviciilor furnizorului de energie electrică:
Direcția de Cultură și Sport Carei și Centrul Cultural al Municipiului Carei, în colaborare cu Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Grof Károlyi”organizează, în perioada 2 – 3 august 2017, în Parcul Dendrologic din municipiul Carei, prima ediție a Festivalului de Jazz „CASTLE JAZZ FEST”.
A mai ramas o zi pana la prestigiosul concurs de frumusete Miss & Mister Transilvania 2017.
Manifestările dedicate zilei de 29 Iulie – “ Ziua Imnului Național ” se vor desfășura sâmbătă începând cu orele 10,00, pe platoul din P-ța 25 Octombrie
Primăria municipiului Satu Mare continuă și în luna iulie acțiunea de inventariere și ridicare a autovehiculelor abandonate și/sau a celor fără stăpân.
Timp de 3 zile, între 28–30 iulie, municipiul Satu Mare redevine destinația preferată a pasionaților de film care vor putea urmări trei filme recent premiate în festivaluri și șase dintre cele mai bune scurtmetraje românești noi, toate selectate la Festivalul Internațional de Film Transilvania.

Consiliul Local al municipiului Satu Mare este convocat în şedinţă ordinară pe data de 31.07.2017, ora 14.00.

Conform avertizării cod alben emisă de Adminsitraţia Naţională de Meteorologie, în intervalul orar 24 iulie, ora 20 – 26 iulie, ora 03, jumătatea vestică a ţării, inclusiv judeţul Satu Mare va fi afectată de instabilitate atmosferică accentuată, ploi însemnate cantitativ.
Seria activităților de informare a viitorilor șoferi privind impactul consumului de alcool sau droguri asupra participanților la traficul rutier a continuat în această perioadă.
În urma unei acțiuni desfășurate de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigarea Criminalității Economice împreună cu cei din cadrul Serviciului Rutier, pentru prevenirea şi combaterea contrabandei cu tutun precum
O delegație a CCFD- Terre Solidaire din Franța a făcut vineri, 21 iulie, o vizită la sediul Primăriei Municipiului Satu Mare unde au fost primiți de viceprimarul Doina Feher.
Urmare a problemelor constatate de către membrii comisiei, în urma cărora recepția lucrărilor efectuate pe strada Digului a fost amânantă, Primăria Municipiului Satu Mare a solicitat firmei executante să remedieze neregulile constatate.
Scopul evenimentului organizat în fiecare an este dovedirea faptului că o femeie poate fi frumoasă la orice vârstă.
Cum Adormirea Maicii Domnului pică într-o marţi, pe 15 august, Guvernul a dat liber şi ziua dinainte, care se leagă la rândul ei cu sâmbătă şi duminică şi rezultă patru zile libere.
Primăria municipiului Satu Mare, în colaborare cu Agenția pentru Protecția Mediului, Comisariatul Județean al Gărzii de Mediu și Poliția Locală desfășoară în această perioadă o acțiune generală de salubrizare a terenurilor neîntreținute și de combatere a Ambroziei de pe raza municipiului Satu Mare.
Planifică-ți concediul astfel încât să fii acasă în perioada 20-27 august pentru că, și în acest an la Zilele Maghiare Partium te așteaptă o săptămână plină cu diverse evenimente culturale și de divertisment.
Două seri în compania unor comedii spumoase care au dat lovitura în box office-ul din 2016 îi așteaptă pe spectatorii din Carei pe 25-26 iulie, în Parcul Dendrologic. Caravana TIFF, ajunsă la a opta ediție, revine în oraș după succesul de anul trecut, Carei fiind a doua oprire de pe traseul evenimentului, după Iași.
Luna august este una dintre cele mai aglomerate perioade din punct de vedere al oficierii căsătoriilor civile.
Compania aeriană low cost Wizz Air nu va mai percepe un tarif adiţional pentru bagajul mare de mână, cu dimensiunile de 55x40x23cm, adus la bordul aeronavelor sale, pe oricare dintre zborurile companiei, începând cu 29 octombrie 2017, potrivit unui comunicat de miercuri al companiei.
În perioada 20 iulie-20 august, la sediul Muzeului Județean de pe B-dul Vasile Lucaciu nr. 21 se vor efectua o serie de lucrări de reamenajare şi renovare.