Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Cei care nu vor sa iasa la pensie la limita de varsta stabilita prin lege se pot pensiona anticipat, urmand a beneficia de pensie anticipata partiala.
Agenţia pentru Protecţia Mediului Satu Mare în parteneriat cu Palatul Copiilor Satu Mare lansează ”Târgul caritabil al măștilor ecologice” în contextul redescoperirilor valorilor culturii, artei populare, promovării patrimoniului cultural și autentic in rândul elevilor.
Pentru salvamontiștii Serviciului Public Județean Salvamont Satu Mare și acest weekend a fost unul solicitant: trei intervenții pe domeniul schiabil Șuior și multă activitate de prevenție.
Manifestările dedicate zilei de 24 Ianuarie – ”Ziua Unirii” se vor desfășura începând cu orele 11.00, la bustul lui Alexandru I.Cuza de lângă Inspectoratul de Poliţie al judeţului Satu Mare
Manuel Chivari s-a calificat în semifinala Eurovision România din acest an cu “Somebody To Love”, piesă compusă de Michael James Down și Will Taylor.
Mai puţin de jumătate de lună ne desparte de depunerea la Fisc a declaraţiei surpriză, numărul 600, în urma căreia, oamenii care au avut în 2017 venituri din alte surse decât salariile, care au depăşit un net (în mână) lunar de 1.900 de lei, sunt obligaţi să o completeze şi s-o trimită la ANAF până la 31 ianuarie.
La noi la magazin vei primi zilnic doza de sănătate pentru că aici toate produsele sunt proaspete, bio, delicioase și perfecte pentru organism!
Potrivit Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă satu Mare, în județ, numărul locurilor de muncă vacante a ajuns la 221.
Se convoacă şedinţă ordinară a Consiliul Local al municipiului Satu Mare, pe data de 25.01.2018, ora 14.00.
Administrația Națională de Meteorologie a remis o atenționare de viscol pentru jumătatea estică a județului Satu Mare.
Ajuns la ediția a V-a, Campionatul de Bine, organizat de singura platformă online din România unde donațiile sunt necomisionate - Bursa Binelui, a intrat în ultima etapă a competiției, Finala Plină de Bine, cu 44 de proiecte susținute de către 43 de organizații neguvernamentale. 
119 kilometri la oră în Ardud. Este viteza cu care a circulat un șofer, ieri, pe un tronson pe care limita de viteză este de 50 de kilometri pe oră. Și nu a fost singurul vitezoman.
Unul dintre țelurile fundației MAURER este acela de a asigura, pe masura posibilităților, condițiile minime pentru o dezvoltare armonioasă a celor mici.
Prefectul județului Satu Mare, Darius Filip a participat azi la evaluarea activităţilor Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Satu Mare pe anul 2017.
Prim-ministrul interimar Mihai-Viorel Fifor a semnat astăzi decizia de eliberare a lui Bogdan Despescu din funcția de inspector general al Inspectoratului General al Poliției Române, cu rang de secretar de stat.
Primăria Municipiului Satu Mare aduce le cunoștința cetățenilor faptul că, vineri, 19 ianuarie, între orele 16.00-20.00, vor fi executate acțiuni de combatere și vânătoare a ciorilor care au cuiburi în Grădina Romei.