Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
După cum se știe, păsările sunt specii care au capacitatea de a zbura, iar o parte dintre ele - cele migratoare- chiar străbat distanțe foarte mari în urma dezvoltării capacității lor de adaptare la condițiile de mediu.
Primăria municipiului Satu Mare aduce la cunoștința cetățenilor că, începând cu 1 octombrie 2017, punctul de îmbarcare-debarcare destinat curselor județene și intrajudețene situat pe strada Martirilor Deportați se desființează, ca urmare a solicitărilor venite în acest sens.
Primăria municipiului Satu Mare iniţiază procedura de organizare a concursului de recrutare pentru ocuparea pe durată nedeterminată a funcţiei publice de execuţie vacante:
În perioada 19-21 septembrie 2017, în judeţul Satu Mare se desfăşoară un exerciţiu de mobilizare pentru verificarea stadiului pregătirii populaţiei pentru apărare, condus de Ministerul Apărării Naţionale, în cooperare cu Ministerul Afacerilor Interne.
Angajatorii din Spațiul Economic European oferă, prin intermediul rețelei EURES România,684 locuri de muncă vacante,
Agenția pentru Protecția Mediului organizează sâmbătă, 23 septembrie, ample acțiuni mobilizatoare care se adresează comunității sătmărene și oferă posibilitatea deplasării, în echipă, cu bicicletele,
Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare vine în întâmpinarea persoanelor în căutarea unui loc de muncă, șomeri indemnizați și neindemnizați cu o ofertă diversificată de cursuri de formare profesională gratuite pentru luna octombrie.
Electrica va efectua în următoarele două săptămâni o serie de lucrări de întreținere. Astfel, mai mulți sătmăreni vor rămâne fără curent electric în perioada 18-29 septembrie.
Forumul Democrat al Germanilor din județul Satu Mare în parteneriat cu Asociația economică româno – germană și Camera Meșteșugarilor organizează, în perioada 23 – 24 septembrie 2017, SATHMARER OKTOBERFEST.
Compania Polipol Mobila SRL organizează, în premieră la Tășnad, Târgul de cariere Polipol.
Dacia a prezentat oficial noul SUV Duster la Frankfurt. Cel mai bine vândut model al gamei la nivel internațional, Duster se prezintă cu un nou design, atât la exterior, cât și la interior, dar și cu o serie extinsă de echipamente.
Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare, în colaborare cu Asociația Culturală „Sătmărenii” și cu sprijinul Consiliului Județean Satu Mare,
Ca urmare a sesizărilor sosite la adresa Transurban privind întârzierile repetate ale autobuzelor de pe liniile 2, 9, 12, 14, 23, societatea anunță că, începând cu data de 14.09.2017 autobuzele de pe liniile enumerate nu vor mai avea stație de oprire pentru îmbarcarea și debarcarea călătorilor
Ziua Pompierilor din România va fi marcată anul acesta prin ample manifestări publice organizate în centrul orașului Negrești Oaș, cu sprijinul Primăriei Orașului Negrești Oaș, Consiliului Local Negrești Oaș și a Casei Orășenești de Cultură Negrești-Oaș.
Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, luni, o informare de intensificări ale vântului și ploi moderate cantitativ, valabilă din după-amiaza de luni, 11 septembrie 2017, până marți seara în majoritatea regiunilor.
Miercuri, 13 septembrie 2017, de la ora 10,30, în sala mică de şedinţe a Palatului Administrativ se vor desfăşura audienţele lunare organizate de către reprezentanţii Biroului Teritorial Oradea al instituţiei Avocatul Poporului.
Acum 16 ani, la 11 septembrie 2001, întreaga lume încremenea de spaimă. În New York, la ora 8 şi 46 de minute, dimineaţa - ora 15:46 la Bucureşti -, un avion deturnat de terorişti lovea turnul de nord al World Trade Center.
În județul Satu Mare, numărul locurilor de muncă vacante a explodat în ultima săptămână.