Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
În acest weekend au loc Zilele comunei Botiz. Andreea Bănică și Aurel Tămaș sunt capete de afiș.
A IX-a ediție a Samfest Jazz International va avea loc în perioada 22 – 25 iunie 2017 în Pasajul Ștefan Ruha, lângă Turnul Pompierilor, iar accesul va fi gratuit.
Festivalul şvabilor careieni s-a desfăşurat duminică în municipiul Carei.
Duminică, 18 iunie, în organizarea Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare, cu sprijinul Consiliului Județean Satu Mare și în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Păulești,
Parcul unde se află amplasat Turnul Pompierilor din municipiul Satu Mare va găzdui în acest an o nouă ediție Samfest Jazz International, în perioada 22-25 iunie.
Fragmente din lucrările lui Paganini și Bruckner vor răsuna în cadrul concertului de joi, 15 iunie, de la ora 18.30, ce va avea loc la Filarmonica ”Dinu Lipatti” din Satu Mare.
Duminică, 11 iunie, în sala Casei de Cultură din Odoreu s-a desfășurat cea de a VI-a ediție a Festivalului de folclor pentru preșcolari ”Deschideți porțile mari”,
Miercuri, 21 iunie 2017, de la ora 19.00, la Teatrul Municipal din Carei va avea loc concertul simfonic al orchestrei Filarmonicii „Dinu Lipatti” din Satu Mare, avându-l ca solist pe Francesco Ionașcu - vioară, dirijor: Franz Lamprecht (Germania).
Sâmbătă, 10 iunie 2017, începând cu ora 17.00, la Castelul Károlyi din municipiul Carei va avea loc vernisajul expoziției de pictură intitulată „Flori și peisaje”, a artistului Gui Demeter.
Marea familie Gynoprax s-a reunit și în acest an pentru a-și sărbători prichindeii și pentru a petrece împreună câteva ore de distracție.
În perioada 20 mai - 10 iunie Centrul Comercial Aushopping Satu Mare a pregătit un program plin de activităţi creative și distractive dedicate întregii familii, pentru a sărbători bucuria copilăriei alături de toţi cei dragi!
Parcul unde se află amplasat Turnul Pompierilor din municipiul Satu Mare va găzdui în acest an o nouă ediție Samfest Jazz International, în perioada 22-25 iunie.
Răzvan Anemțoaei, laureat al Concursului Internațional de vioară „Remember Enescu”, va fi solistul concertului de joi seara de la Filarmonica „Dinu Lipatti” din Satu Mare.
Castelul Károlyi va fi promovat la cea de a treia ediție a Târgului European al Castelelor, eveniment găzduit de către Castelul Corvinilor în perioada 27-28 mai 2017.
Ziua Eroilor a fost marcată azi Satu Mare prin scurte momente solemne, în prezența oficialităților și a reprezentanților partidelor politice.
Direcția de Cultură și Sport a municipiului Carei a relansat campania de promovare a lecturii în aer liber, intitulată ”Cuibul de cărți”.
Vineri, 26 mai, de la orele 10.00 și 12.00 trupa „Comoara cu povești” a Companiei Teatrale TrendArt din Oradea prezintă spectacolul interactiv pentru copii „O poveste întoarsă pe dos”.
Joi, 25 mai 2017, începând cu ora 17.00, la Castelul Károlyi va avea loc lansarea cărții ” Umbra Sfârșitului - Răsăritul Demonilor”, scrisă de careianul Vonhaz Richard, elev în clasa a XII-a la Liceul Teoretic Carei.
Duminică, 21 mai, de la ora 13:00, în organizarea Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare,