Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Joi, 25 mai 2017, începând cu ora 17.00, la Castelul Károlyi va avea loc lansarea cărții ” Umbra Sfârșitului - Răsăritul Demonilor”, scrisă de careianul Vonhaz Richard, elev în clasa a XII-a la Liceul Teoretic Carei.
Duminică, 21 mai, de la ora 13:00, în organizarea Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare,
Peste 150 de participanţi din țară şi de peste hotare expun pictură, grafică, inter-media, fotografie, sculptură participă la expoziţia Happening, expoziţia tuturor generaţiilor - copii, elevi, studenţi şi artişti plastici consacraţi.
“Desculţ în parc”, comedia americanului Neil Simon și ”D'ale carnavalului” comedie de I. L. Caragiale, ultimele două premiere de succes ale secției române a Teatrului de Nord, se joacă vineri, 19 mai, și duminică, 21 mai, de la orele 19.00, în sala mare a Teatrului de Nord.
Începând de azi, 10 mai 2017, în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi, poate fi vizitată expoziția de fotografie: „Familia Regală a României în imagini”, care cuprinde mai multe reproduceri cu fotografii despre membrii familiei, inclusiv cu vizitele unora dintre aceștia la Carei.
Muzeul Judeţean Satu Mare, Laboratorul Zonal de Restaurare Conservare vă invită să participaţi la vernisajul Salonului interjudeţean de restaurare conservare: ”Primum non nocere - între trecut şi viitor”.
Luni, 22 mai, de la ora 19:00, în sala Teatrului Municipal Carei va avea loc spectacolul de teatru-dans „Barbarii”, inspirat din nuvela omonimă de Móricz Zsigmond, al Ansamblului Nagyvárad de la Teatrul Szigligeti din Oradea.
Parada Film împreună cu Vertical Entertainment vă invită miercuri, 10 mai începând cu orele 19:00 să urmăriți filmul Ana, mon amour la Centrul Cultural Carei, sala „Deák Endre”.
Începând cu data de 10 mai 2017, în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi, va putea vizitată expoziția de fotografie: ”Familia Regală a României în imagini”, care cuprinde mai multe reproduceri cu fotografii despre membrii familiei,
Direcția de Cultură și Sport a Municipiului Carei organizează marți, 9 mai 2017, de la ora 10.00 pe platoul din fața Monumentului Ostașului Român din municipiul Carei un moment omagial dedicat Zilei Independenței de Stat a României, Zilei Victoriei din cel de-al Doilea Război Mondial și Zilei Europei.
Direcția de Cultură și Sport a Municipiului Carei continuă proiectul denumit ZILE NAȚIONALE ALE ȚĂRILOR UE, relansat în 16 februarie anul acesta și având tema Stațiuni Turistice Reprezentative,
A cincea oprire a Caravanei Docuart se întâmplă în zilele de 5 și 6 mai, în Satu Mare, la Sala Amfiteatru a Casei de Cultură a Sindicatelor.
Direcția de Cultură a Municipiului Carei continuă proiectul care are ca scop cunoașterea personajelor marcante din țările membre ale Uniunii Europene.
Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale cu sprijinul Consiliului Județean Satu Mare și în parteneriat cu Instituția Prefectului, Primăria și Consiliul Local Certeze, Primăria și Consiliul Local Negrești Oaș și Casa de Cultură Negrești Oaș, organizează duminică 7 mai, de la ora 12:00, cea de-a LXI- a ediție a Festivalului „Sâmbra Oilor” pe dealul de la Huta Certeze și Moișeni.
Consiliul Județean Bistrița-Năsăud și Primăria orașului Năsăud, în parteneriat cu Ministerul Culturii și Identității Naționale, Ministerul Turismului, CNIPT Năsăud, Casa de Cultură ”Liviu Rebreanu” Năsăud,
În data de 5 mai 2017, la ora 19.00, va avea loc concertul extraordinar al Orchestrei de Camera Franz Liszt din Budapesta la Teatrul Municipal din Carei,
Pentru că joaca reprezintă o experiența unică, esențială pentru creșterea și dezvoltarea copiilor, este modul în care aceștia învață, își dau seama cine sunt și cât de harnici, Energy Kardio Club invită copiii la taberele energy-ce să-și facă prieteni noi și să petreacă cât se poate de frumos ultimele zi de vacanța.
Sala mică de şedinţe a Palatului Administrativ a găzduit marţi, 25 aprilie 2017, de la ora 13,00 o şedinţă de lucru privind pregătirea celei de-a 61-a ediţii a tradiţionalei sărbători câmpeneşti Sâmbra Oilor.
Secția română a Teatrului de Nord Satu Mare vă invită duminică, 30 aprilie 2017, ora 19.00, la premiera spectacolului ”D'ale Carnavalului” - comedie în trei acte de I. L. Caragiale.
Romfilatelia a introdus în circulație începând cu luna aprilie 2017 emisiunea de mărci poștale intitulată „Castele”, selectată pentru acest an de către PostEurop, organism al Uniunii Poștale Universale, agenție specializată a Organizației Națiunilor Unite.