Oferta MusiCat pentru serile lungi de iarnă

Suntem în mijlocul iernii, magia sărbătorilor a trecut ... dar la MusiCat continuă seria concertelor live și în acest an!
În 2016 am adus, prin programul Cseh Tamas și cu sprijinul Centrului Cultural G.M. Zamfirescu mai mult de 15 concerte live pentru sătmăreni, iar în acest an vom aduce alte formații deosebite, experiențe muzicale unice pentru publicul sătmărean.

Vineri, 27 ianuarie va fi o seară dedicată muzicii ethno-punk, prin formația Gypo Circus: membri formației venind din 5 stiluri diferite vor aduce pe scena localului un amalgam de world music, inspirat din Balcan, cu influențe din muzica gipsy, pe un ritm de punk, acest stil nefiind prezent încă în România. Fanii filmelor Kusturica, ai muzicii maestrului Goran Bregovic se vor bucura în special, dar fiecare iubitor al muzicii este așteptat vineri de la ora 21, prețul biletului fiind de 10 lei.

În 10 februarie, vineri seara vom readuce în MusiCat acele vremuri frumoase din anii ’90, când Guns’N’Roses era cea mai populară formație de rock printre tineri: Hollywood Rose este cel mai titrat tribute band din regiune, care va interpreta piesele arhicunoscute November Rain sau Sweet Child O Mine. Prețul biletului este 20 de lei, iar fanii îmbrăcați în tricouri, geci, sau purtând insigne Guns’N’Roses vor primi o băutură delicioasă din partea casei.

De asemenea, într-o seară de vineri va avea loc și al treilea concert deosebit: 17 februarie, de la ora 21 aducem singura formație ”looper” din regiune: Infusion Trio interpretează piese moderne de Maroon5, Calvin Garris, John Newman pe instrumente deosebite: vioară și violoncel electric, efecte speciale și loopere. Concertul începe, ca de obicei de la ora 21, prețul biletului este 15 lei.

Concertele se organizează prin Programul Cseh Tamás, în parteneriat cu Centrul Cultural G.M. Zamfirescu, recomandăm rezervarea meselor în timp util pe numărul 0743-933541 sau pe pagina facebook.com/musicatpu. Vă așteptăm!

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii