Premieră | ”D'ale Carnavalului”, duminică, la Teatrul de Nord Satu Mare

Secția română a Teatrului de Nord Satu Mare vă invită duminică, 30 aprilie 2017, ora 19.00, la premiera spectacolului ”D'ale Carnavalului” - comedie în trei acte de I. L. Caragiale.
Piesa lui I.L. Caragiale ”D'ale Carnavalului” este un bal mascat fabulos, o telenovelă arhaică în care personajele - ascunse când sub măștile carnavalului, când sub ale onorabilității - trăiesc într-o lume în care există o singură lege: a înșela (fizic, moral, pecuniar) fiecare pe fiecare. Mița pe Crăcănel cu Nae, Didina pe Pampon cu Nae, Nae pe Didina cu Mița și pe Mița cu Didina, Catindatul pe nenea Iancu și Ipistatul pe toată lumea. Nici Iordache nu rămâne dator în a-i juca pe toți pe degete și nu putem băga mâna în foc pentru Chelner că nu turna apă în jamaică. Așa trebuie să fi fost în 1885 în mahalalele de pe meleagurile noastre de poveste, măcar prin ochii lui Caragiale.
  • Azi poate că se organizează mai rar baluri mascate, dar carnavalul e zilnic; măștile, dualitatea, minciuna au rămas un mod de viață, au devenit o filozofie... (Andrei Mihalache).
Regia artistică: Andrei Mihalache;
Scenografia: Alexandru Radu;
Pregătirea muzicală: Dorin Griguță;
Distribuția: Sorin Oros, Romul Moruțan, Radu Botar, Alexandra Odoroagă, Ciprian Vultur, Stelian Roșian, Alina Negrău, Dorina Nemeș, Tibor Székely, Carmen Frățilă, Yvette Princz, Margareta Ardelean, Botos Enikö, Adriana Filipan, Laszlo Pfeiffer, Iuliu Kecskes, Marius Bîte, Ioan Danciu, Marius Roman, Hutzel Zoltan;

Preţurile biletelor pentru PREMIERĂ: Zona A (45 lei) / Zona B (40 lei) / Zona C (35 lei) / Zona D (18 lei);
AGENȚIA TEATRALĂ (Casa de bilete)
Str. Horea nr. 6; Telefon: 0261712106
e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Program: Luni - Vineri: 10.00 - 17.00; Sâmbătă: 10.00 – 13.00 și cu o oră înainte de fiecare spectacol

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii