Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Teatru | ”Desculț în parc” se joacă duminică la Teatrul de Nord

Secția română a Teatrului de Nord vă invită duminică, 19 noiembrie 2017, de la ora 19.00, la spectacolul ”Desculț în parc” de Neil Simon, regia Laura Moldovan, scenografia Alexandru Radu.
Distribuția: Ioana Cheregi, Andrei Stan, Adriana Vaida, Cornel Miron, Vlad Mureșan, Cristian Dan și la saxofon Dorin Petric.
”Desculț în parc” este o comedie romantică, o lecție de viață în care ne regăsim fiecare dintre noi, despre acceptare, despre dragoste, responsabilități, despre puterea de a dărui și a-l accepta pe cel de lângă noi așa cum este.
Cu un subiect sensibil, într-o lume în care relațiile de cuplu devin îngrijorător de fragile ”Desculț în parc” invită, cu zâmbetul pe buze și pe acorduri sensibile de saxofon, la acceptarea cuvântului IUBIRE, a provocării, a bucuriei de a trăi.
Spectacolul se joacă în afara abonamentelor.
Informații și bilete se găsesc la Agenția teatrală (Casa de bilete), str. Horea nr. 6. Telefon: 0261712106; e-mail; Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
Bilete online pe: https://www.biletmaster.ro/ron/Event/41002072/Descult-in-parc  

Lasă un comentariu