Trupa Harag György încheie stagiunea cu un Spectacol de Gală

Trupa Harag György a Teatrului de Nord Satu Mare așteaptă toți spectatorii joi, 25 iunie, începând cu 19.00, la un spectacol vesel
pentru a încheia împreună stagiunea actuală. Spectacolul, regizat de Bessenyei István, va avea loc în sala mare a Casei de Cultură a Sindicatelor.
Toți cei prezenți se vor putea amuza de scenetele vesele, poeziile, melodiile interpretate de actorii trupei. Tot în cadrul evenimentului va avea loc înmânarea premiilor decernate celor aleși pentru activitatea desfășurată de-a lungul stagiunii 2014-2015.
La fel ca în anii precedenți, după spectacol va avea loc o recepție în holul Casei de Cultură a Sindicatelor la care sunt invitați toți cei prezenți pentru a servi tradiționala pâine cu untură și un pahar de vin în compania actorilor.
Biletele pentru spectacolul de închidere de stagiune sunt puse deja în vânzare la agenția teatrală de pe strada Horea. Ele se pot achiziționa zilnic între orele 10.00 și 17.00 la prețul de 20 lei. Pentru informații suplimentare ne puteți contacta telefonic, 0261-712106, sau prin e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii