Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Guvernul României a aprobat Ordonanța de Urgență nr.92/2017, publicată în Monitorul Oficial nr. 978 din 8 decembrie 2017, cu privire la aprobarea Programului pilot de acordare a unui suport alimentar pentru preșcolari și elevii din 50 de unități de învățământ preuniversitar de stat.
Din dorința de a aduce o bucurie și copiilor pe care norocul i-a ocolit de multe ori, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Satu Mare au fost zilele trecute, “Spiridușii Moșului”.
Consiliul Județean Satu Mare, Biblioteca Județeană Satu Mare și Editura Citadela invită publicul cititor la un nou eveniment editorial, avându-l în centrul atenției pe scriitorul, matematicianul și dascălul Ovidiu T. Pop, cu cea mai recentă carte a sa, „Din jurnalul unui...matematician”.
Poliţişti şi specialişti antidrog au susţinut la Liceul Tehnologic Constantin Brâncuşi activităţi de educaţie rutieră şi de prevenire a consumului de alcool şi droguri precum şi a infracţiunilor rutiere asociate acestui consum.
Joi, 7 decembrie, începând cu orele 09.00, jandarmii sătmăreni au desfăşurat activităţi preventiv educative la Şcoala Generală şi la Liceul Tehnologic Tăşnad, în cadrul programului “Prevenirea delicvenţei juvenile”.

Elevii de la Colegiul Național ”Ioan Slavici” din Satu Mare se implică activ în ajutorarea celor care au probleme.

În săptămâna 20-24 noiembrie 2017 s-a derulat Campania „Săptămâna legumelor şi fructelor donate”, la inițiativa Ministerul Educaţiei Naţionale, în cadrul Strategiei Naţionale de Acţiune Comunitară (SNAC).
Ediția a doua a Concursului Internațional ”Tinerii spun NU discriminării!”, organizat de Asociaţia Română pentru Dezvoltare Europeană Timișoara (ARDE)
Județul Satu Mare și Ostalbkreis din landul Baden–Württemberg Germania sunt implicate într-un parteneriat, în cadrul căruia colaborează în domeniile gestionării deșeurilor, serviciilor de sănătate și învățământului profesional dual.
Vesti bune pentru elevi. Acestia vor avea o minivacanta in perioada urmatoare.
După cinci ani, copiii din din Homorodu de Jos sunt tot mai aproape de a avea o grădiniță nouă, dotată corespunzător.
Fabula se referă și la tine - Primul spectacol din abonamentul careian pentru copii al Teatrului de Nord Satu Mare.
Şaptesprezece profesori din patru ţări au vizitat astăzi, 24 noiembrie 2017, sediul Instituţiei Prefectului –Judeţul Satu Mare.
Sâmbătă, jandarmii sătmăreni invită tinerii să se alăture Caravanei Jandarmeriei Române pentru a deveni colegi.
În perioada 23-25 noiembrie vor avea loc Zilele Şcolii de Arte 2017. Cu acest prilej vor avea loc o serie de manifestări culturale,
Echipa Perpetuum Mobile va reprezenta județul Satu Mare la BRD FIRST Tech Challenge România.
Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a inaugurat astăzi terenurile de sport cu iarbă sintetică realizate la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” din municipiul Satu Mare.
Matematicienii Centrului Județean de Excelență (CJE) din Satu Mare, aparținând Colegiului Național Mihai Eminescu (CNME), la acest început de noiembrie, au obținut numeroase premii la două concursuri
Săptămâna 13-19 noiembrie 2017 este dedicată nonformalului. Ajunsă la cea de a VII-a ediție, evenimentul Ziua Educației Nonformale s-a transformat în Ziua Învățării Nonformale.
În 11 noiembrie 2017 a avut loc la Oradea cea de-a XXVII-a ediție a concursului de fizică și de chimie Memorial Schwartz.