Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Candidaţii la cea de-a doua sesiune a examenului de bacalaureat susțin azi proba scrisă la Limba şi literatura română, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei Naţionale.
În conformitate cu Ordinul Ministrului Educației Naționale nr. 5070/31.08.2016 privind organizarea și desfășurarea examenului de bacalaureat național – 2017, art. 8 (2),
Cadre ale Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență ”Someș” Satu Mare s-au aflat astăzi în mijlocul preșcolarilor și școlarilor care au ales să își petreacă vacanța în Tabăra de copii de la Mărtinești.
Niciun material auxiliar nu mai este valabil începând de miercuri, a anunţat ministrul Educaţiei, Liviu Pop, citat de News.ro.
În perioada 24 – 27 iulie 2017 s-a desfășurat la Focșani etapa națională a Concursului de referate și comunicări științifice ale elevilor din ciclul liceal la istorie, cu rezultate deosebite obținute de cele două eleve care au reprezentat județul Satu Mare:
Trei școli din municipiul Satu Mare vor pune în această toamnă la dispoziția elevilor terenuri de sport cu gazon sintetic.
Azi, începând cu orele 11, jandarmii sătmăreni au desfăşurat activităţi preventiv educative în cadrul taberei de la Mărtineşti.
Potrivit ordinului de ministru, cursurile anului şcolar 2017–2018 încep luni, 11 septembrie, și însumează 167 de zile lucrătoare (35 de săptămâni).
Cadrele didactice înscrise în Registrul național al experților în management educațional interesate de ocuparea în anul școlar 2017 - 2018 prin detașare în interesul învățământului a unor funcții de director sau director adjunct rămase vacante pot depune până la data de 17 august la inspectoratele școlare opțiunea în scris cu precizarea unității și a funcției de care sunt interesate.
Mihai Marcian, elevul sătmărean care a obținut cea mai mare medie la examenul de Bacalaureat, a fost premiat de primarul Kereskenyi Gabor.
Un număr de 78 de absolvenţi de liceu din promoţia 2017 s-au înregistrat până ieri în evidenţele Agenţiei Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă pentru a putea beneficia de indemnizaţie de şomaj.
Probele de evaluare a curriculumului vitae și de interviu în fața comisiei de concurs au fost programate și s-au desfășurat în perioada 19 – 21 iulie 2017.
Marți, 25 iulie 2017, au fost publicate rezultatele finale – după soluţionarea contestaţiilor - la proba scrisă a concursului pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din învăţământul preuniversitar, sesiunea 2017.
Anul școlar 2017-2018 va începe mai devreme de data de 15 septembrie, așa cum era așteptat. Mai exact, anul 2017-2018 va deschide elevilor porțile școlii în data de 11 septembrie.
Marți, 18 iulie 2017, s-au afișat rezultatele la proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea posturilor/catedrelor vacante/rezervate din învăţământul preuniversitar - sesiunea 2017.
Rezultatele repartizării în învățământul liceal din județul Satu Mare se găsesc postate pe pagina web www.admitere.edu.ro și pe pagina web a Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare www.satmar.ro, la secțiunea Admiterea în liceu.
Rezultatele Concursului de eseuri pe teme de consiliere în carieră pentru elevi – etapa județeană:
Astăzi, 12 iulie, are loc prima repartizare computerizată a absolvenților de clasa a VIII-a care au susținut examenul de Evaluare Națională în vara acestui an.
Absolvenții de liceu care nu au promovat Bacalaureatul se pot înscrie începând de astăzi, 11 iulie, la sesiunea de toamnă a examenului maturității.
Rezultatele finale, după contestații, obținute la examenul de Bacalaureat sesiunea iunie-iulie 2017, s-au afișat la centrele de examen și sunt postate pe pagina web www.bacalaureat.edu.ro