Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Joi, 22 iunie 2017, s-a desfășurat proba scrisă la Limba și literatura maternă din cadrul examenului de Evaluare Națională pentru absolvenții clasei a VIII-a.
Miercuri, 21 iunie 2017, la proba scrisă la Matematică au fost prezenți pentru a susține examenul 2416 candidați, absenți 130. Nu au fost semnalate incidente.
Joi, 22 iunie 2017, începând de la ora 16,00, în Sala Amfiteatru (P 04) a Colegiului Național „Mihai Eminescu” din Satu Mare, va avea loc lansarea monografiei Colegiului Național „Mihai Eminescu”, apărută în această primăvară la Editura Didactică și Pedagogică din București și semnată de profesorul dr. Ovidiu T. Pop și dr. Aurel Pop.
Evaluarea Națională pentru absolvenții clasei a VIII-a se desfășoară în perioada 19 – 30 iunie 2017.
Elevii pasionați de geografie, care au reprezentat județul Satu Mare la Concursul de Geografie TERRA – etapa națională, au obținut rezultate foarte bune.
Azi, începând cu ora 10.00, lângă bustul lui Mihai Eminescu, amplasat în fața Colegiului Național „Mihai Eminescu” din Satu Mare, s-a desfășurat un moment artistic pentru a celebra 128 de ani de la moartea poetului național Mihai Eminescu.
Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare în colaborare cu Cenaclul Cronograf, vă invită joi, 15 iunie 2017, la ora 10:00, la un omagiu adus poetului național Mihai Eminescu,
În cursul zilei de astăzi, începând cu ora 10.00, la Şcoala Gimnazială „Octavian Goga” Satu Mare, s-a desfăşurat etapa interjudeţeană a concursului cu tematică de protecţie civilă „Cu viaţa mea apăr viaţa”
La proba de evaluare a competențelor de comunicare în limba maternă, din totalul de 456 candidați înscriși, 455 candidați au fost evaluați.
La iniţiativa Agenției pentru Protecția Mediului Satu Mare sâmbăta, 10.06.2017, începând cu ora 10.00, pe str. Poligonului nr. 32 din municipiul Satu Mare s-a organizat o acţiune de identificare și combatere a plantei invazive Ambrosia Artemisiifolia cunoscută sub denumirea populară Iarba pârloagelor.
Începând de azi, în conformitate cu prevederile legale în vigoare, patru elevi din anul I de studiu, ai Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni îşi desfăşoară stagiul de practică prevăzut în programa de învăţământ, la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Satu Mare.
Preocuparea pentru siguranţa copiilor pe internet trebuie să fie o constantă aflată în atenţia tuturor celor responsabili de educaţia celor mici.
La proba de evaluare a competențelor de comunicare în limba română, din totalul de 1735 candidați înscriși, 1726 candidați au fost evaluați.
Sesiunea iunie – iulie 2017 a examenului de Bacalaureat național se desfășoară în perioada 6 iunie – 10 iulie.
Elevii care au absolvit clasa a VIII-a se pot înscrie, în perioada 7-9 iunie, la Evaluarea Naţională.
În săptămânile de ”Şcoală Altfel” poliţiştii sătmăreni au agenda plină de activităţi preventive dedicate elevilor. O astfel de acţiune a avut loc la Şcoala Gimnazială din Andrid în data de 6 iunie 2017, zi ce a fost dedicată siguranţei elevilor pe internet.
Aproximativ 50 de polițiști vor asigura, la nivel judeţean, măsurile de ordine publică pe perioada desfășurării examenului de Bacalaureat din acest an,
Școala de Arte Satu Mare și Școala „II Rákóczi Ferenc” din Teglas împlinesc zece ani de parteneriat.
Trupa de teatru M.E.E.M. din cadrul Centrului Cultural al municipiului Carei a participat duminică, 4 iunie 2017, la prima ediţie a Festivalului de Teatru pentru liceeni „Actori pentru o zi”,
Absolvenții de liceu intră de mari în febra examenelor.