Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare a organizat azi Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți.
Cu ocazia organizării de către Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare, vineri, 20 octombrie, începând cu ora 9.00, a Bursei Locurilor de Muncă la Casa de Cultură a Sindicatelor Satu Mare, Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare va participa la această activitate.
În perioada 26-29 octombrie, o nouă delegație de elevi din Colegiul Național Mihai Eminescu va participa la Regionala Transylvania I de la Bușteni în cadrul competiției organizate de EYP România.
Sâmbătă, 14 octombrie 2017, în cadrul celui mai important eveniment din județ dedicat exclusiv elevilor de gimnaziu, ,,Programul Educațional Loga Dance School”,
Patruzeci şi doi de elevi polonezi însoţiţi de şase cadre didactice au vizitat astăzi, 16 octombrie, sediul Instituţiei Prefectului –Judeţul Satu Mare.
Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare organizează în data de 20 octombrie Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, la Casa de Cultură a Sindicatelor, începând cu ora 09,00.
Legea nr.164 din iulie 2017 a modificat Legea 335/2013 privind efectuarea stagiului pentru absolvenții de învățământ superior.
Timp de 3 zile, între 9-11 octombrie 2017, Asociația Rotaract în parteneriat cu Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare pun la dispoziția elevilor și a publicului larg un simulator de accidente care redă participanților la experiment impactul pe care l-ar resimți în cazul unui accident produs la o viteză de 30 km/h.
Înscrierea pentru acordarea gradului didactic II, respectiv gradul I în învățământ, se realizează în perioada 1-31 octombrie 2017.
Și anul acesta, Echipa Multitouchcnme a Colegiului Național Mihai Eminescu din Satu Mare, în perioada 4-10 octombrie a.c., realizează un proiect care celebrează Universul, contribuțiile științei și tehnologiei spațiale, alăturându-se comunității internaționale, sub egida evenimentului World Space Week, patronat de ONU, NASA și World Space Week Association (WSWA).
Casa Meșteșugarilor va găzdui, în perioada 20-22 octombrie 2017, primul hackathon din istoria județului Satu Mare, concurs la care vor participa studenți de elită din toată țara.
Centrul Județean de Excelență Satu Mare își deschide porțile sâmbătă, 7 octombrie.
În contextul Zilei Mondiale a Educației, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Someș” al județului Satu Mare organizează o serie de activități destinate tinerilor.
Cea de a doua zi din Săptămâna Prevenirii Criminalității a avut ca temă prevenirea victimizării minorilor.
Asociaţia de părinţi ai elevilor de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Satu Mare în parteneriat cu Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Satu Mare şi Inspectoratul Judeţean de Poliţie Satu Mare desfăşoară, în perioada octombrie 2017 – februarie 2018, proiectul ”OPRESTE INTIMIDAREA/ DELETE BULLYING”.
Biblioteca Județeană Satu Mare, în parteneriat cu Kressus Polyglot Center, organizează începând de joi, 12 octombrie 2017, în Sala de lectură „Gheorghe Bulgăr”, cu începere de la ora 17:00, o nouă serie de cursuri gratuite de Limba engleză.
Deoarece a început anul universitar, revenim în sprijinul studenţilor care beneficiază de pensie de urmaş şi care, işi continuă studiile într-o formă de învăţământ organizată potrivit legii,
Evaluarea potențialului copiilor și tinerilor capabili de performanțe înalte a continuat azi, la Colegiul Național ”Mihai Eminescu”.
Elevii care provin din familii cu o situaţie modestă pot depune cereri pentru a beneficia de sprijinul financiar în valoare de 180 de lei, acordat prin Programul naţional de protecţie socială „Bani de liceu”.
În cadrul campaniei naționale de prevenire a violenței în familie Aripi Frânte, polițiștii sătmăreni au organizat joi sesiuni de informare cu elevi ai Liceului Tehnologic de Industrie Alimentară ,,George Emil Palade”.