Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
În vederea prevenirii și combaterii faptelor ilegale asociate din tăierea, transportul și comercializarea materialului lemnos în special a Pomilor de Crăciun, azi, 15 decembrie,
Moş Crăciun şi-a anunţat şi în acest an sosirea la Oradea, la invitaţia Primăriei Municipiului.
Evenimentele de săptămâna viitoare (18 - 22 decembrie 2017) din cadrul Festivalului Magia Crăciunului, Carei 2017 sunt:
Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Valea lui Mihai, județul Bihor, au descoperit într-un microbuz 10.000 de pachete cu țigări de contrabandă, pe care un cetăţean ucrainean încerca să le scoată ilegal din ţară, ascunse într-un loc special amenajat în partea din faţă a compartimentului destinat transportului pentru marfă.
Programul TEZAUR, de emisiuni de titluri de stat va demara în anul 2018 și se adresează persoanelor fizice rezidente care au împlinit 18 ani. Valoarea unui titlu de stat este de 1 leu.
Polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați la data de 14 decembrie că în localitatea Acâș a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea unei persoane.
În acesta dimineață, la ora 6.58, polițiștii Serviciului Rutier Satu Mare au fost sesizați despre faptul că în localitatea Turulung a avut loc un eveniment rutier soldat cu victime omenești.
Poate-i știi de la "Show de Seară" de pe Comedy Central sau de la "Râzi ca Prostu", poate de la podcastul "Ceva Mărunt" sau poate doar îi confunzi cu cineva.
Polițiștii de investigații criminale sătmăreni au pus în aplicare un mandat european de arestare, emis de autoritățile din Grecia.