Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Peste 150 de tineri fermieri sătmăreni au obținut fonduri nerambursabile, potrivit bilanțulului accesării fondurilor europene derulate prin Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020 (PNDR 2020) în județul Satu Mare.
Primarul Kereskenyi Gabor, totodată membru în Comitetul Director al Asociației municipiilor din Români,a a declarat pentru Satu Mare News că luni, 18 decembrie, va fi prezent la adunarea generală a Asociației municipiilor din România.
Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Satu Mare au fost sesizați la data de 11 decembrie, în jurul orei 17.40, despre faptul că în localitatea Culciu Mic a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea unui biciclist.
Patrula de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Carei a surprins un minor, de 14 ani, din localitatea Carei, care se afla în locuința unui cetățean, de 60 de ani, din aceeași localitate, în timp ce ar fi încercat să sustragă bunuri din locuință.
Peste 12.000 de persoane care își doresc să fie polițiști s-au înscris la concursul de admitere pe care școlile de poliție îl organizează în ianuarie.
La data de 9 decembrie a.c., în jurul orei 22:35, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier soldat cu victime omenești.
Sătmărenii au îndurat frigul și au ieșit din nou în stradă. Protestatarii sătmăreni au mărșăluit împotriva proiectelor de modificare a legilor Justiției.
Pompierii sătmăreni au intervenit în această dimineață pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un automat de bilete din stația de autobuz din zona gării.
Vicepremierul Paul Stănescu, ministrul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, alături de secretarul de stat Adrian Ionuţ Gâdea, conducerea Consiliului Judeţean (CJ) Satu Mare şi a Prefecturii Judeţului Satu Mare s-a întâlnit azi cu primarii din judeţ.
La Satu Mare, protestatarii vor ieși din nou în stradă duminică, 10 decembrie când, începând cu ora 18,00, se vor aduna în fața Palatului de Justiție.
Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Satu Mare, au fost sesizați prin apelul de urgență 112, despre faptul că, pe strada Sănătății din municipiul Satu Mare, a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea unei persoane.
Un sătmărean a fost încătușat de polițiștii locali după ce a încercat să abuzeze sexual o bătrână.
Agenția Națională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate pentru primarul comunei Racșa, Betea Toma și pentru un fost viceprimar și actual consilier local al comunei Porumbești, precum și pentru un consilier local în cadrul Consiliului Local Odoreu.
Vremea a fost închisă, iar pe arii extinse au fost înregistrate precipitații mixte. apropiată ca valori de termice de normalul acestei perioade, a nins slab pe arii extinse. La munte a nins.
Polițiștii Biroului de Ordine Publică pentru Mediul Urban din cadrul Poliției oraș Carei au fost sesizați, de către un bărbat, de 45 de ani, din Carei, despre faptul că la aceeași dată, 2 persoane necunoscute ar fi sustras din magazinul
Polițiștii de frontieră  din cadrul P.T.F. Petea au depistat doi bărbaţi care au încercat să scoată din ţară peste 88  kg de chihlimbar, în valoare de 89.000 lei, ascunse în compartimentul marfă al unei autoutilitare.
Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorul P.F. Berveni au depistat patru cetățeni irakieni, solicitanţi de azil în România, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria.
Un bărbat a fost prins de polițiștii locali, la scurt timp după ce a tâlhărit o femeie în plin centrul municipiului Satu Mare.
Un bărbat a murit ieri, 4 decembrie, la autogara Fany din Satu Mare. Ambulanțierii nu au mai putut face nimic pentru a salva viața acestuia.