Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, s-a întâlnit azi cu conducerea firmei Drum Inserv Zalău, care execută lucrările de reparaţii pe Podul Decebal.
Trei dintre cele șapte orașe înscrise în competiție au rămas în cursa pentru titlul de Capitala Tineretului din România.
Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, au formulat referat cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile a inculpatului CRIŞAN IOAN PETRE, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de omor, prev. de art. 188 al.1 C. pen. şi tentativă la omor, prev. de art. 32 C. pen. rap.la art. 188 al.1 şi 2 C. pen. - cu aplic.art. 38 al.1 C. pen.
Polițiștii rutieri au urmărit conștientizarea conducătorilor auto cu privire la pericolele la care se expun prin nerespectarea regimului legal de viteză precum și necesitatea adoptării unui comportament preventiv de către toți participanții la traficul rutier.
A doua victimă a criminalului de la Negrești-Oaș, un tânăr de 16 ani, din Călinești-Oaș, a fost transportat în stare gravă, cu un elicopter SMURD, la o clinică de specialitate din Cluj Napoca.
Un accident rutier soldat cu trei victime, printre care și un minor, a avut loc duminică, în jurul orei 4,00, la Supuru de Jos.
Primăria municipiului Satu Mare anunță că de azi, 21 august, încep lucrările pentru schimbarea rețelelor de apă și canalizare pe Strada Lunca Sighet.
Primăria Municipiului Satu Mare a luat decizia de a amenaja un sens giratoriu în intersecţia de la Burdea.
Un tânăr, de 18 ani, din Călineşti Oaş a fost ucis azi noapte cu o lovitură de cuţit, în oraşul Negreşti Oaş. 
Primăria Satu Mare a decis amenajarea unui sens giratoriu în intersecția de la Burdea pentru fluidizarea traficului în zonă.
Primăria municipiului Satu Mare a semnat azi, 18 august 2017, contractele de reabilitare a opt străzi din municipiu.
Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au depistat ieri în municipiul Satu Mare un localnic, de 29 de ani, care era urmărit internațional.
La data de 17.08.2017, în jurul orelor 19:45, polițiștii orașului Livada au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că pe strada Satu Mare din localitate a avut loc un eveniment rutier soldat cu victime omenesti.
Primăria Satu Mare refuză să preia lucrările de proastă calitate, cum consideră că sunt cele efectuate de către E-ON Gaz pe strada Ștefan cel Mare.
Printr-un comunicat de presă, conducerea Primăriei explică de ce sunt întârziate lucrările la podul Decebal, dar și de ce nu lucrează firma pe timpul nopții sau de ce Primăria nu poate obliga firma să urgenteze lucrările.
În această dimineață, în jurul orei 10.10, o femeie de 33 de ani din localitatea Iojib, județul Satu Mare, aflată la volanul unui autoturism, înmatriculat în Austria,
În jurul orei 08.30, poliţia a fost sesizată că pe bulavardul Octavian Goga din Satu Mare s-a produs un accident de circulaţie soldat cu rănirea unei persoane.
Un tânăr, de 17 ani, din Gherța Mare, s-a ales cu dosar penal, după ce a fost depistat în trafic, în timp ce conducea fără a poseda permis de conducere, un autoturism neînmatriculat.
La data de 11.08.2017, în jurul orei 22.30, polițiștii negreșteni au fost sesizați de personalul medical din cadrul Spitalului Orășenesc, despre faptul că la această unitate s-a prezentat un tânăr de 18 ani din Racșa, solicitând îngrijiri medicale pentru leziuni produse într-un eveniment rutier.
Conducerea Ambulanței Satu Mare a finalizat ancheta în cazul angajatei instituției care a fost agresată de soțul ei și spune că nu se impune luarea unor măsuri în cazul salariatei, întrucât actul medical nu a avut de suferit.