Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Edilul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, alături de o parte din aparatul de specialitate al primarului și instituțiile publice partenere au participat vineri, 23 iunie, la prezentarea “Planului de Mobilitate Urbană” și a “Strategiei de Dezvoltare Urbană a Municipiului Satu Mare”.
Poliţia oraşului Tăşnad a fost sesizată în data de 21.06.2017 de către un bărbat din localitate, despre faptul că persoane necunoscute au pătruns în locuința mamei sale, de 77 de ani, de unde au sustras suma de 200 de lei.
În cursul zilei de astăzi, timp de aproximativ o oră, începând cu ora 11:32, pe raza judeţului nostru, în localităţile: Carei (două situaţii), Doba, Decebal (două situaţii), Iojib şi Băbăşeşti echipajele de pompieri au acționat pentru îndepărtarea copacilor căzuți pe cablurile stâlpilor de telecomunicaţii și pe carosabil.
Grupare specializată în contrabandă cu ţigări, destructurată în urma a 31 de percheziţii efectuate de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţi Organizate Oradea și procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T Satu Mare, pe raza județelor Bihor, Satu Mare și Arad.
Primăria Satu Mare a anunțat că a demarat lucrările de reabilitare a străzii Ana Ipătescu.
Cele mai dorite unităţi şcolare de către părinţii care au copii ce urmează să treacă în clasa a V-a şi-au stabilit testarea la începutul acestei săptămâni.
Poliţiştii Secţiei Rurale Carei, aflându-se în serviciul de patrulare pe raza de competență, au oprit în data de 21.06.2017, în jurul orelor 04.00, pentru control,
Luni, 19 iunie, la ora 17.40, pe D.N. 76, în localitatea bihoreană Copăceni, polițiștii Secției nr.2 de Poliție Rurală Beiuș au depistat în trafic un bărbat de 37 de ani, din municipiul Satu Mare, județul Satu Mare,
Conducerea Primăriei Satu Mare anunță că, având în vedere discuțiile purtate cu persoanele responsabile pentru realizarea lucrărilor de reabilitare a podului Decebal, s-a decis înlocuirea stratului de asfalt în zona fisurilor apărute,
Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Satu Mare au recuperat bunuri în valoare de 9.000 de lei sustrase de doi minori dintr-un imobil.
Poliţiştii de investigaţii criminale sătmăreni au reţinut pentru 24 de ore un tânăr de 17 ani din Ambud, bănuit că ar fi comis o tâlhărie.
Un tânăr de 20 de ani din Satu Mare a fost reţinut în cursul zilei de astăzi, pentru 24 de ore, după ce a fost prins în flagrant de către poliţiştii sătmăreni, folosind fraudulos carduri bancare.
Sâmbătă, 17 iunie, la ora 11.40, pe drumul comunal din localitatea bihoreană Boianu Mare, un bărbat, de 47 de ani, din comuna Săcășeni, județul Satu Mare,
Poliţiştii sătmăreni continuă acţiunile pentru prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente de circulaţie pe raza judeţului.
Ediția a V-a a Festivalului Vinului Sătmărean oferă sătmărenilor o posibilitate inedită pentru a cunoaște mai bine vinurile de pe Dealurile Sătmarului.
În acest sfârșit de săptămână, județul Satu Mare se află sub atenționare meteorologică Cod Galben, potrivit Centrului Meteorologic Regional Transilvania Nord.
Poliţiştii din Livada au acţionat în cursul zilei de ieri pentru prevenirea şi combaterea transportului ilegal de material lemons pe arterele de circulaţie din zona de responsabilitate a Ocolului Silvic Livada.
Poliţiştii rutieri din Negreşti Oaş au fost solicitaţi ieri, 15.06.2017, în jurul orei 18.35 , să intervină la un eveniment rutier produs pe raza comunei Turţ.
Astăzi, în cadrul unei întâlniri de lucru în vederea întocmirii și dezbaterii Planului Urbanistic General al municipiului Satu Mare, primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor a transmis specialiștilor că dorește să fie păstrată destinația zonei de agrement Bercu Roșu.