Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au fost sesizați la data de 19 octombrie, la ora 13.05, despre producerea unui accident rutier soldat cu victime omenești pe strada Magnoliei, în municipiul Satu Mare.
Polițiștii de frontieră din cadrul I.T.P.F Sighetu Marmaţiei au descoperit şi confiscat, în ultimele 24 de ore, peste 26.000 de pachete cu ţigări de contrabandă, marfă ce urma să fie comercializată pe piaţa neagră de desfacere din România.
Parlamentarii PSD, PNL și UDMR și reprezentanți ai autorităților publice din județ au semnat astăzi Pactul local pentru combaterea traficului ilicit, propus de către Asociația pentru Combaterea Traficului Ilicit „Viitorul” (ACTIV).
Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Carei au oprit aseară, pentru control, un autoturism care se deplasa pe Calea Armatei Române, din municipiul Carei.
Polițiștii Formațiunii Rutiere din cadrul Poliției orașului Livada au fost sesizați ieri despre producerea unui accident rutier soldat cu victime omenești în localitatea Livada.
Primăria municipiului Satu Mare anunță cetățenii că începând de mâine, 19 octombrie 2017, circulația pe strada Nicolae Iorga va fi restricționată, ca urmare a demarării lucrărilor de modernizare.
Polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Tășnad s-au sesizat din oficiu despre un furt comis din anexa unui imobil, din localitatea Santău.
Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au fost sesizați aseară despre producerea unui accident rutier soldat cu victime omenești în localitatea Bercu Nou.
În cadrul ședinței comisiei de circulație din 6 septembrie 2017 s-a stabilit ca traficul de pe strada Mileniului, pe tronsonul de drum cuprins între strada Mihai Viteazu și strada Tudor Vladimirescu, să se desfășoare pe două sensuri de circulație, după ce se vor îndepărta panourile și se va elibera amplasamentul.
Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a retras de pe ordinea de azi a Consiliului Local ”Proiectul de hotărâre privind aprobarea declanşării procedurii de expropriere pentru obiectivul de investiţii: Pod peste râul Someş - Amplasament str. Ştrandului în Municipiul Satu Mare.”
Primarul municipiului Satu Mare, Gábor Kereskényi, a avut parte astăzi de o întâlnire mai specială.
La data de 16 octombrie, în jurul orei 18.00, polițiștii au fost sesizați despre faptul că pe raza localității Ghenci a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.
La data de 16 octombrie, la ora 14.29, a fost sesizat prin numărul unic de urgență producerea unui accident rutier cu victime omenești în localitatea Remetea Oașului.
Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Carei au fost sesizați la data de 16 octombrie, la ora 13.05, despre producerea unui eveniment rutier soldat cu victime omenești în localitatea Vezendiu.
Un bărbat, de 46 ani, a fost găsit decedat în propriul apartament de către familie.
Săptămâna trecută, viceprimarul municipiului Satu Mare, Doina Feher, a participat la cea de-a 13-a ediție a Galei Administrație.ro care a avut loc la București.     
Polițiștii Secției Poliție Rurală Valea Vinului au fost sesizați aseară despre faptul că în localitatea Borlești a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.
Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au fost sesizați la data de 13 octombrie, la ora 21.45, despre producerea unui eveniment rutier soldat cu victime omenești între localitățile Bercu Nou și Micula Nouă.
Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier în localitatea Apateu, soldat cu victime omenești.