Primele imagini cu Mega Mall-ul din Satu Mare

Fondul sud-african New Europe Property Investments (NEPI) a publicat primele imagini
cu proiectul Mega Mall-ului ce urmează să-l construiască la Satu Mare. Acesta va fi amplasat între Kaufland și biserica de la cap Pod Golescu, pe malul stâng al Someșului.
NEPI a preluat acest proiect de la consorțiul austriac Real 4 You Immobilien Gmbh.
Potrivit reprezentanților companiei NEPI, Mega Mall-ul de la Satu Mare se va deschide până la sfârșitul anului 2016, iar investiția se cifrează la suma de 40 de milioane de euro.
Mall-ul va avea o suprafață închiriabilă de 27.000 de metri pătrați, cu o zonă de restaurante, cafenele și spații pentru petrecerea timpului liber. Printre chiriașii spațiilor comerciale s-ar putea număra: Carrefour, H&M, Takko, Deichmann, JYSK, CCC, Altex, Flanco și Cinema City.
NEPI gestionează, printre altele în România: Promenada Mall Brăila, Ploieşti Shopping City, Retail Park Auchan Piteşti, Deva Shopping Centre, Severin Shopping Center, dar şi clădirile de birouri Floreasca Business Park, The Lakeview în Bucureşti şi City Business Centre Timişoara.
NEPI este primul fond de investiţii imobiliare listat la Bursa de Valori Bucureşti, pe segmentul de piaţă creat pentru Real Estate Investment Trusts (REITs). Fondul mai este listat la bursele de valori de la Johannesburg (Africa de Sud) şi de la Londra, pe segmentul AIM.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii