Piață de 60.000 de euro, inaugurată în Carpați I

Azi a fost inaugurată cea mai nouă piață din municipiul Satu Mare. Piața,
întinsă pe o suprafață de este 360 mp, este situată în cartierul Carpați I și va deservi ”pensionarii din zonă, și nu numai”, după cum a precizat primarul Dorel Coica, prezent, alături de viceprimarul Radu Roca, la inaugurare.
Valoarea investiției este de 60.000 de euro și găzduiește în prezent 20 de mese de fibră de sticlă, din totalul de 40 de mese ce sunt prevăzute în incinta pieței. Taxa pentru producători este de 2,5 lei/metru/zi.
Primarul a subliniat și faptul că, în vecinătatea pieței se va amenaja o parcare ecologică.
Mai mult, primarul Coica a declarat că peste aproximativ două săptămâni vor fi finalizate lucrările la partea exterioară a Pieței Someș.
După recepția lucrării, unul dintre locatarii din zonă care deține un garaj în partea din spate a pieței s-a arătat nemulțumit că nu are acces la garaj decât în intervalul orar în care piața este deschisă (07,00-20,00). Viceprimarul Radu Roca i-a explicat că trebuie să fie îngăduitor, ținând cont de faptul că cele trei garaje existente în piață nu dețin autorizație, chiar dacă sunt amplasate pe un teren proprietate privată.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii