gotec

44 de pompieri, avansați în grad

În conformitate cu legislația specifică, în fiecare an, la data de 1 august, se înaintează în gradul următor la termen, militarii pompieri care îndeplinesc stagiul minim în grad în cursul anului respectiv.
Astfel că astăzi, începând cu ora 10:00, la sediul unităţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Someş” al judeţului Satu Mare, în prezenţa prefectului judeţului Satu Mare, domnul Radu Bud a avut loc festivitatea de avansare în grad a 44 de cadre militare, care au primit astfel recunoaşterea abnegaţiei faţă de profesia nobilă pe care şi-au ales-o.
Prin Ordin al Ministrului Afacerilor Interne, a fost avansat în grad un ofiţer, iar prin ordin al inspectorului şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Someş” al judeţului Sate Mare, au fost înaintaţi în grad un maistru militar şi 42 de subofiţeri.
Pentru profesionalismul de care au dat dovadă până în prezent, cadrele militare au fost felicitate de conducerea unităţii, după care, în prezența colegilor, conducerea inspectoratului a înmânat cadrelor noile grade.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii