A ieșit la furat dintr-un depozit împreună cu fiul său

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Bărbat bănuit de furt calificat, reținut de polițiștii sătmăreni pentru 24 de ore. La comiterea faptei, a fost însoțit de un minor.
Prin apel 112, în noaptea de 20/21.02.2017, I.P.J. Satu Mare a fost sesizat despre producerea unui furt prin forțarea ușii de acces a unui depozit, aparținând filialei unei organizații de utilitate publică și umanitare din Satu Mare.
Până la sosirea polițiștilor, cei doi bănuiți de spargere au fost reținuți de reclamant, iar cercetările au condus la concluzia că un bărbat de 39 de ani, însoțit de un minor de 14 ani, ambii din Satu Mare, în jurul orei 01.00, prin escaladarea gardului şi forţarea uşii de acces, au pătruns în depozitul organizației si au sustras diverse bunuri alimentare și nealimentare.
În urma administării probatoriului, față de adult s-a luat măsura reținerii pentru o durată de 24 ore, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare cu propunere de luare a unor măsuri preventive, iar minorul este cercetat în stare de libertate.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii