Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 14 in /home/smnews/public_html/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 212

Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /home/smnews/public_html/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 213

Piaţa de autoturisme second hand accelerează. Numărul de înmatriculări s-a dublat

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Vestea că de pe 1 februarie 2017 au apărut condiţiile prielnice pentru achiziţionarea şi înmatricularea unor maşini second hand i-a pus în mişcare pe toţi cei care au dorit să-şi înmatriculeze maşina, astfel că sediul Serviciului de Înmatriculări a devenit neîncăpător.
Potrivit datelor prezentate pentru Satu Mare News de Prefectura Satu Mare, în primele șase luni ale acestui an au fost înmatriculate 12.291 mașini, în timp ce în primele șase luni ale anului trecut au fost înmatriculate 7.503 mașini. În total, anul trecut au fost înmatriculate mașini 15.933.
La ora actuală în judeţul Satu Mare circulă 122.044 autoturisme. Anul trecut, parcul auto a crescut cu peste 7.500 de mașini, chiar dacă șoferii erau nevoiți să achite timbrul de mediu.
Începând cu 1 februarie 2017, proprietarii de mașini nu mai sunt nevoiți să achite timbrul de mediu, deoarece această taxă a fost eliminată definitiv, potrivit unui act normativ publicat recent în Monitorul Oficial. Totodată, de menționat este că, cel puțin momentan, timbrul de mediu nu va fi restituit celor ce l-au plătit deja și nici nu va fi înlocuit de o altă taxă.

1 comentariu

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii