ADR Nord-Vest a aprobat proiecte ale Primăriei Satu Mare în valoare de 26,8 milioane de euro

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Primăria Satu Mare a primit ieri o veste excelentă: ADR Nord-Vest a considerat "conforme și admisibile" Strategia de Dezvoltare a Municipiului Satu Mare și Planul de Mobilitate Urbană Durabilă.
Practic, ADR Nord-Vest a aprobat astfel proiecte în valoare de 26,8 milioane de euro ale Primăriei Satu Mare ce vor fi implementate în perioada 2018-2020. Din fericire, Primăria Satu Mare a recuperat astfel anii pierduți în timpul fostului mandat în privința pregătirii proiectelor finanțate din fonduri europene.
  •  "Dezvoltarea municipiului Satu Mare din fonduri europene este o prioritate pentru Primărie. Din fericire, terenul pierdut a fost recuperat. Am aprobat Strategia de Dezvoltare a Municipiului Satu Mare și Planul de Mobilitate Urbană Durabilă în Consiliul Local în 17 august. După mai puțin de o lună, cele două documente au fost declarate conforme și admisibile, ceea ce ne deschide drumul pentru accesarea a 26,8 milioane de euro pentru proiecte ce vor fi finanțate din fonduri europene", a declarat primarul Gabor Kereskenyi.
Lista cu toate proiectele Primăriei Satu Mare poate fi consultată AICI (pagina 209).
Sursa: Primăria Satu Mare

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii