Proiect de buget | 2018, anul investițiilor în comuna Vetiș

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
În bugetul pe anul 2018 este planificată o creștere semnificativă, de cca. 60% a cheltuielilor de investiții.
Primarul Iuliu Ilyes are în vedere în acest an, pe lângă amenajarea curții dispensarului medical din Vetiș și achiziționarea unui autobus cu 32 de locuri pentru transportul elevilor și continuarea, până la finalizare, a investiției privind introducerea apei potabile la Oar și canalizării în Vetiș; finalizarea lucrărilor de realizare a branșamentelor de apă potabilă și canalizare; cofinanțarea la fondurile europene nerambursabile, în situația demarării lucrărilor de introducere a apei potabile și canalizării în localitatea Decebal; precum și realizarea studiilor și demararea lucrărilor de extindere a rețelelor de apă potabilă și canalizare pe străzile unde acestea încă nu există.
În bugetul pe acest an este planificată o creștere semnificativă, de cca. 60 % a cheltuielilor de investiții, de la 5,723 mii lei la 9.350 mii lei, concomintent cu o reducere cu cca. 30% a cheltuielilor secțiunii de funcționare, de la 9.995 mii lei la 6.966 mii lei.
Cei interesaţi pot pune întrebări sau pot transmite în scris propuneri și sugestii privind conţinutul bugetului în termen de 15 zile de la data publicării, adică până la 30 ianuarie a.c.., la sediul primăriei Vetiș, str. Principală nr. 437 sau prin email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.o.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii