Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Sâmbătă, 21 octombrie 2017, Ministrul Consultării Publice și Dialogului Social efectuează o vizită de lucru în Județul Satu Mare.
Tinerii liberali şi-au ales persoana care să-i reprezinte şi să-i conducă în perioada 2017-2019.
Europarlamentarul Daniel Buda susţine că românii sunt să victime sigure al dublului standard pentru produsele alimentare și nu numai din pricina guvernării Tudose-Dragnea.
Prefectul judeţului Satu Mare, Darius Filip, a găzduit azi vizita Consilierului de Stat și Coordonatorul Departamentului pentru Dezvoltare Durabilă, László Borbély aflat la Satu Mare pentru o primă şedinţă de informare pe tema dezvoltării durabile în România.
Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă înființat în cadrul Secretariatului General al Guvernului României (SGG) împreună cu Instituția Prefectului Satu Mare organizează mâine, 11 octombrie, cu începere de la ora 11.00, o dezbatere publică pe tema dezvoltării durabile în România.
Șefa delegației PSD în Parlamentul European și președinta OFSD, Viorica Dăncilă, s-a aflat miercuri în vizită în orașul Negrești-Oaș, alături de mai mulți parlamentari europeni.
Peste 36 de milioane lei au fost alocate de Guvern pentru înlăturarea efectelor calamităților naturale produse de furtuni, printr-o hotărâre adoptată în ședința de astăzi.
Deputatul Magyar Lorand se adresează — nu prima oară — Ministerului Afacerilor Interne în legătură cu puctele de trecere de frontiera din judeţul Satu Mare şi întreabă:
Senatorul liberal Mircea Ionescu Quintus a decedat astăzi, la vârsta de 100 de ani.
Președintele PNL Satu Mare, Adrian Albu, și deputatul Romeo Nicoară au prezentat azi, în cadrul unei conferințe de presă, prioritățile Iegislative ale PNL pentru sesiunea parlamentară de toamnă.
”În ultimele două luni am început derularea unei consultări publice în județul Satu Mare, care va contribui la elaborarea unei strategii de dezvoltare rurală, pe termen lung, care să fie axată în special pe domenii de interes cum ar fi: agricol, economic, turistic și cultural.
Secretarul de stat Adrian Marius Rîndunică din Ministerul Muncii și Justiției Sociale a efectuat astăzi, 31 august, o vizită oficială în județul Satu Mare.
Joi, 31 august, de la ora 10.00, în sala mică de şedinţe a Palatului Administrativ, va avea loc o întâlnire în care va fi discutat proiectul de lege a pensiilor pe care Ministerul Muncii și Justiției Sociale îl are în vedere.
„Mă mir de fiecare dată când văd căpșuni din Spania, roșii din Turcia, cartofi din Egipt sau pepeni din Grecia pe piața noastră, în timp ce produsele din recolta internă nu mai ajung să fie vândute de supermarketuri pentru că nu pot concura cu prețul celor din import.
”Partidul Național Liberal se va opune categoric propunerilor formulate de ministrul Justiției, în special împotriva a două propuneri, anume aceea de a elimina președintele României din procedura de numire a șefilor Parchetelor și a doua, propunerea de trecere a Inspecției Judiciare din subordinea Consiliului Superior al Magistraturii în subordinea Ministerului Justitiei.
La finalul celor trei ani de mandat în Parlamentul European, Europarlamentarul Daniel Buda invită pe cei interesați să consulte o sinteză sau dacă vreți un raport al activităţii acestuia în calitate de membru al acestei instituții.
Eurodeputatul PPE Daniel Buda va sesiza preşedintele Comisiei Europene cu privire la măsura de taxare a muncii part-time ca pe cea cu normă întreagă, o situaţie singulară în Europa.
Consilierul județean Adrian Cozma a reacționat ca urmare a ultimelor informații vehiculate în spațiul public, cât și de unele site-uri de știri, cu privire la existența unor grupuri de interese, al căror singur scop este specula imobiliară.
Deputații Erdei D. Istvan și Magyar Lorand, respectiv senatorul Turos Lorand, au prezentat azi, în cadrul unei conferințe de presă, raportul de activitate din sesiunea parlamentară.