Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Mâine, 8 decembrie, Paul Stănescu, viceprim-ministru, Ministrul dezvoltării regionale, administrației publice și fondurilor europene se va afla în vizită oficială în județul Satu Mare.
Deputatul PNL de Satu Mare, Romeo Nicoară, transmite românilor o declaraţie politică despre ”Degringolada PSD-ALDE”, considerând că evenimentele din ultima perioadă duc la o redesenare a intereselor naţionale ca interese de grup pentru Dragnea şi Tăriceanu. 
În această după-masă a avut loc ședința delegaților din județul Satu Mare al UDMR, cel mai înalt forum decident pe plan județean.
Consilierul local Mihai Huzău a postat azi pe pagina sa de socializare că își dorește patinoar în Satu Mare, însă nu înțelege ”de ce pentru acest proiect nu s-a făcut un studiu de rentabilitate pentru a afla dacă va fi profitabil pentru Consiliul Local sau dacă dimpotrivă, va produce pierderi bugetului. Este întrebarea la care cei care au iniţiat acest proiect nu doresc să răspundă”, scrie Huzău.
”Intenția municipalității de a dubla taxa de parcare rezidențială pentru deținătorii de autoturisme mi se pare eronată și neinspirată”, susține consilierul județean Adrian Cozma.
Consilierii locali PSD se opun majorărilor anunțate de primarul Kereskenyi Gabor si care sunt incluse pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local Satu Mare ce va avea loc mâine.
Aproximativ 300 de membri și simpatizanți ai PNL au participat în această după-masă la un miting de susținere a moțiunii de cenzură împotriva Guvernului.
În data de 10 noiembrie 2017, în prezența președintelui executiv al Partidului Mișcarea Populară, deputatul Eugen Tomac, a fost ales președinte al Partidului Mișcarea Populară Filiala Satu Mare, senatorul maramureșean Talpoș Ioan-Iustin.
PNL va incepe saptamana viitoare demersurile pentru depunerea unei motiuni de cenzura impotriva guvernului PSD-ALDE condus de Mihai Tudose, a anuntat miercuri presedintele PNL Ludovic Orban.
Grupul de consilieri PSD din Consiliul Local Satu Mare solicită primarului municipiului, Gabor Kereskenyi, să cuprindă în bugetul pentru 2018 fondurile necesare pentru reabilitarea Casei Memoriale Vasile Lucaciu și organizarea mai multor evenimente dedicate Centenarului Marii Uniri.
”În județul Satu Mare sunt trei puncte de trecere a frontierei româno-ungare cu caracter temporar: Bercu - Garbolc, la Peleș - Zajta și la Horea - Ömböly. La nivel de miniștri de Externe s-a stabilit că dintre cele zece puncte de trecere, care funcționează temporar, două vor obține statut permanent.
Senatorii au adoptat azi, în unanimitate, o propunere legislativa privind combaterea ambroziei, initiata de parlamentari PNL, UDMR, PMP si ALDE, transmite Agerpres.
Ministrul Consultării Publice și al Dialogului Social, Gabriel Petrea, s-a întâlnit vineri cu oficialităţile locale, sindicatele și patronatele, dar şi cu reprezentanţi ai organizaţiilor neguvernamentale din județul Satu Mare.
Sâmbătă, 21 octombrie 2017, Ministrul Consultării Publice și Dialogului Social efectuează o vizită de lucru în Județul Satu Mare.
Tinerii liberali şi-au ales persoana care să-i reprezinte şi să-i conducă în perioada 2017-2019.
Europarlamentarul Daniel Buda susţine că românii sunt să victime sigure al dublului standard pentru produsele alimentare și nu numai din pricina guvernării Tudose-Dragnea.
Prefectul judeţului Satu Mare, Darius Filip, a găzduit azi vizita Consilierului de Stat și Coordonatorul Departamentului pentru Dezvoltare Durabilă, László Borbély aflat la Satu Mare pentru o primă şedinţă de informare pe tema dezvoltării durabile în România.
Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă înființat în cadrul Secretariatului General al Guvernului României (SGG) împreună cu Instituția Prefectului Satu Mare organizează mâine, 11 octombrie, cu începere de la ora 11.00, o dezbatere publică pe tema dezvoltării durabile în România.
Șefa delegației PSD în Parlamentul European și președinta OFSD, Viorica Dăncilă, s-a aflat miercuri în vizită în orașul Negrești-Oaș, alături de mai mulți parlamentari europeni.