gotec

Adrian Cozma, noul co-președinte al PNL Satu Mare. Acesta a fost validat de BPN

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Adrian Cozma este noul co-președinte al PNL Satu Mare, acesta fiind validat de către BPN.
Consilierul județean Adrian Cozma a fost ales de membrii Biroului Permanent Județean al PDL Satu Mare, co-președinte al PNL Satu Mare, funcție vacantată în urma demisiei lui Petre Mureșan.
”Sunt încântat că am primit votul și încrederea colegilor atât din partea BPJ Satu Mare cât şi a BPN, însă, în același timp sunt conștient de responsabilitatea pe care mi-am asumat-o candidând pentru funcția de copreședinte al PNL Satu Mare, mai ales în contextul politic actual.
Am înțeles foarte bine mesajul societății civile şi în mod clar, prin ceea ce am sa fac în cadrul partidului, voi încerca împreună cu colegii mei să facem un altfel de politică. Cine nu înțelege, de azi începând, că politicienii şi administrația publică trebuie sa acționeze doar în interesul cetățenilor, face o mare greșeală. Mă bucur să am parte de o echipă unită, formată din mulţi oameni capabili pentru care modernizarea şi bunăstarea municipiului şi a judeţului Satu Mare constituie o prioritate stringentă. Prea mult timp şi bani s-au irosit în acţiuni pur politicianiste, populiste şi de imagine. Alegerile locale din 2016 trebuie să legitimeze o nouă clasă politică: cinstită şi responsabilă. Cred că în politică şi nu numai, a sosit momentul oamenilor onești, buni profesioniști, care vor să acționeze pentru bunăstarea comunitaţilor care i-au ales și nu în interes personal sau de grup.
Aşa cum v-am obişnuit, voi continua să fiu o voce vie a opoziţiei şi să imprim echipei mele energia şi curajul pe care societatea le aşteaptă de la noua generaţie de politicieni. Suntem datori celor care ani de zile au suferit din cauza incompetenţei, hoţiei şi corupţiei. Da, corupţia sărăceşte şi ucide, atâta timp cât nu reactionăm şi nu luăm atitudine. Îi chem pe sătmăreni, dar mai ales pe tineri, să aiba curajul opiniilor lor, să se lupte pentru viitorul lor, să se implice. Haideţi să facem împreună schimbarea pe care toţi ne-o dorim!”, semnează copreşedintele PNL Satu Mare, Adrian Cozma.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii