Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

PNL depune moțiune de cenzură împotriva Guvernului

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
PNL va incepe saptamana viitoare demersurile pentru depunerea unei motiuni de cenzura impotriva guvernului PSD-ALDE condus de Mihai Tudose, a anuntat miercuri presedintele PNL Ludovic Orban.
"Vazand calamitatea produsa de guvernul de habarnisti condus de Terente (...) voi propune Biroului Executiv al partidului depunerea unei motiuni de cenzura impotriva guvernului. Suntem obligati sa apelam la acest instrument in acest moment in care guvernarea PSD-ALDE pune in pericol sanatatea economiei romanesti, nivelul de viata al fiecarui roman", a declarat Orban.
Acesta a precizat ca va purta negocieri cu toti parlamentarii, inclusiv cu cei din PSD care sunt nemultumiti de guvernare. "Numarul lor este in crestere", a spus Orban.
El a adaugat ca PNL va apela la toate formele de protest legale posibile.
Liderul PNL a precizat si ca va sesiza Avocatul Poporului sa atace la Curtea Constitutionala ordonanta de urgenta privind modificarile fiscale.
Avand in vedere ca exista un total de 465 de parlamentari, PNL are nevoie mai intai de 117 semnaturi pentru depunere si de 233 voturi in favoarea motiunii pentru a da jos guvernul.

1 comentariu

Lasă un comentariu