Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Un număr de 18 centre de permanență din județ vor fi deschise în minivacanţa de 1 Decembrie.
Județul Satu Mare este înfrățit cu județul Ostalbkreis din Landul Baden-Württemberg, Germania, iar reşedința județului este orașul Aalen.
Dacă vreți să verificați că aveți asigurarea plătită la zi, o variantă la îndemână este portalul Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, care vă oferă răspunsul instant.
Direcţia de Sănătate Publică Satu Mare, în parteneriat cu Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Satu Mare, celebrează în data de 16 noiembrie 2017 Ziua Naţională fără Tutun şi organizează campania „Învinge dependenţa de tutun! Recâştigă-ţi sănătatea!”
De la descoperirea razelor X se împlinesc 122 de ani. Cu ocazia acestei zile, Spitalul Judetean de Urgenta Satu Mare, prin Laboratorul de Radiologie din cadrul Ambulatorului de Specialitate, organizează un program suplimentar pentru efectuarea de mamografii.
Copilul urmează să fie supus unei intervenții chirurgicale extrem de complicate la o clinică din municipiul Timișoara.
Prefectul judeţului Satu Mare, Darius Filip, a prezidat şedinţa Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice desfăşurată azi în sala mică de şedinţe a Palatului Administrativ.
De la începutul lunii octombrie, 1.143 de sătmăreni s-au îmbolnăvit de viroze si pneumonii, potrivit Direcției de Sănătate Publică (DSP) Satu Mare.
Managerul interimar al Spitalului Județean de Urgență Satu Mare, Adrian Marc, și fostul manager, Camilio Coste,  sunt cei doi candidați înscriși la examenul pentru postul de manager al Spitalului Județean de Urgență Satu Mare.
În urma licitatiei nationale organizata de Ministerul Sanatatii, Directiei de Sanatate Publica Satu Mare i-au fost repartizate in prima etapa un numar de 197 doze de vaccin gripal.
De la începutul lunii octombrie, aproape 800 de sătmăreni s-au îmbolnăvit de viroze si pneumonii, potrivit Direcției de Sănătate Publică (DSP) Satu Mare.
Plenul Senatului a adoptat luni cu 99 de voturi ”pentru” şi o abţinere proiectul de lege al Guvernului privind vaccinarea obligatorie, care prevede sancţiuni pentru părinţii care refuză vaccinarea copiilor ce pot merge de la avertisment şi până la amenzi de 10.000 de lei.
Ministerul Sănătății a demarat campania de vaccinare cu vaccinul pneumococic începând cu data de 1 octombrie.
Azi, 11 octombrie 2017, a avut loc inaugurarea blocului operator al Secției de Urologie de la Spitalul Clinic Județean Oradea, care după aproape 5 ani de eforturi a fost dotată la cele mai înalte standarde, putând fi comparată acum cu cele mai dotate secții de urologie din Europa.
Ambulanțierii sătmăreni au declanșat azi un miting de avertisment pentru a atrage atenția Guvernului României asupra precarității parcului auto, deficitului de personal, reducerea venitului angajaților prin aplicarea noi legi a salarizării etc.
Ambulanțierii sătmăreni declanșează joi un miting de avertisment pentru a atrage atenția Guvernului României asupra precarității parcului auto, deficitului de personal, reducerea venitului angajaților prin aplicarea noi legi a salarizării etc.
Doar 49 de persoane au promovat concursul de asistenți medicali vacante scoase la concurs de Spitalul Județean de Urgență Satu Mare, care s-a desfășurat ieri.