Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Ministerul Sănătății a demarat campania de vaccinare cu vaccinul pneumococic începând cu data de 1 octombrie.
Azi, 11 octombrie 2017, a avut loc inaugurarea blocului operator al Secției de Urologie de la Spitalul Clinic Județean Oradea, care după aproape 5 ani de eforturi a fost dotată la cele mai înalte standarde, putând fi comparată acum cu cele mai dotate secții de urologie din Europa.
Ambulanțierii sătmăreni au declanșat azi un miting de avertisment pentru a atrage atenția Guvernului României asupra precarității parcului auto, deficitului de personal, reducerea venitului angajaților prin aplicarea noi legi a salarizării etc.
Ambulanțierii sătmăreni declanșează joi un miting de avertisment pentru a atrage atenția Guvernului României asupra precarității parcului auto, deficitului de personal, reducerea venitului angajaților prin aplicarea noi legi a salarizării etc.
Doar 49 de persoane au promovat concursul de asistenți medicali vacante scoase la concurs de Spitalul Județean de Urgență Satu Mare, care s-a desfășurat ieri.
Pentru a veni în întâmpinarea asiguraţilor şi pentru a le asigura accesul sporit la serviciile CAS Satu Mare,
Am intrat într-o epocă a calculatorului și a tehnologiilor digitale. Stomatologia este unul din domeniile medicale în care calculatorul a pătruns atât de profund în tehnologiile specifice încât conceperea practicii stomatologic fără computer este o abordare nerealistă”, susține prof. dr. Radu Septimiu Câmpian, președintele congresului.
Pompierii sătmăreni au fost azi alături de voluntarii Crucii Roșii pentru a organiza un atelier de prim ajutor în comun, în cadrul activităților organizate în tabăra de instruire a voluntarilor organizată în perioada 22 - 29 august, la Luna Șes.
Primăria Carei pregătește un proiect pentru completarea echipamentului Spitalului Municipal, în valoare de 200.000 de euro.
Vineri, 18 august, se serbează la Satu Mare Ziua Nationala a Ambulantei, prilej cu care Serviciul de Ambulanță organizează Ziua Porților Deschise.
Centrele de permanență sunt unități sanitare cu sediul stabil în cadrul cărora se asigură asistența medicală primară în regim de gardă de către personal calificat pentru toți pacienții, indiferent de statutul de asigurat/neasigurat, cu un program de funcționare stabilit conform zonei de reședință urban/rural.
Colegiul Medicilor din România a lansat joi, 10 august, campania de interes public “Stop diagnostic pe net! Mergi la cabinet”,
Județul Satu Mare se va afla și astăzi, 10 august, sub Cod galben de caniculă, potrivit meteorologilor.
Serviciul medical Peditel, care oferă sfaturi medicale pediatrice prin telefon, disponibil non-stop la numărul 1791 tarif normal- Orange, Vodafone,Telekom și *1791- tarif normal Digi fix și mobil, a preluat în perioada 1-7 august -1010 apeluri.
Printr-un proiect de cooperare transfrontalieră România - Ungaria, în valoare de circa zece milioane de euro, Consiliul Județean Satu Mare dorește să construiască un o clădire nouă cu cinci etaje în curtea actualului Spital Județean de Urgență, spre partea de parcare.
Consiliul Judetean Satu Mare a luat act de demisia managerului Spitalului Judetean de Urgenta Satu Mare, Camilio Victor Coste, si astfel interimatul managerial din fruntea spitalului va fi asigurata de Marc Ioan Adrian.
În perioada de caniculă, în cel mai mare pericol sunt copiii, persoanele în vârstă, cei cu boli cardiovasculare, femeile gravide.
Clinica ”Sfântul Anton” a donat azi două scaune stomatologice Primăriei municipiului Satu Mare care urmează să le ofere la două școli situate în cartierele din municipiu unde numărul copiilor este ridicat.
Laboratorul de Histopatologie al Spitalului Județean de Urgență Satu Mare a fost modernizat. Laboratorul a fost dotat cu trei aparate în valoare de 40.000 dolari.
Conducerea Casei Județene de Asigurări de Sănătate Satu Mare face câteva precizări în legătură cu informațiile apărute în presa locală referitoare la sumele alocate asistenței medicale pentru specialități paraclinice și condițiile de acordare a acestora.