gotec

O seară specială pentru medicii stomatologi sătmăreni

Și în acest an, Colegiul Medicilor Stomatologi din Satu Mare a organizat un bal la care au participat peste 100 de medici, asistente și invitați.
Balul a fost organizat în mod exemplar, astfel încât toți medicii prezenți au avut parte de o seară specială, cu muzică bună și potrivită pentru acest gen de evenimente.
Locația aleasă pentru balul din acest an a fost Centrul Multicultural “Poesis” din Satu Mare.
  • ”Încercăm să reînviem această tradiție veche. În anul 1940 a fost primul bal care a avut o perioadă destul de tumultuoasă și lungă. Din anul 2000 nu s-a mai făcut acest bal. A fost balul medicilor farmaciști, balul medicilor generaliști și noi, stomatologii, făceam parte din acest eveniment. În anul 2014 am încercat să reînnodăm această tradiție. A fost prima ediție, iar acum am reorganizat acest bal, cu o participare destul de bună, sunt peste 100 de colegi care participă și invitați. Rolul și scopul acestui bal sunt de a uita de problemele medicale și a dezbate și a descreți frunțile cu alte teme. În principal, rolul Colegiului este de a crea o atmosferă plăcută, familială în mediul medical stomatologic, este și unul dintre proiectele mele personale de a crea o mică familie medicală, adică de a îngloba și de a reintroduce medici noi care intră în sistem, de a-i familiariza cu activitățile noastre, cu modul nostru de a ne întâlni și extraprofesional și de a crea o ambianță plăcută”, a spus președintele Colegiului medicilor stomatologi, Cosmin Rațiu.

Media

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii