Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
A.C.S. Atletik Satu Mare în colaborare cu CBA Nord Vest organizează sâmbătă, 27 mai 2017, Turneul Internațional de Handbal Junioare IV, sub egida ”CUPA CBA 2017”, ediția a IV-a.
Olimpia a pierdut meciul jucat în această după-amiază pe terenul ”Otto Greffner” din Şiria în compania echipei UTA Bătrâna Doamnă cu scorul de 2-0.
FC Olimpia 2010 Satu Mare joacă mâine, în prologul etapei a XXXI-a din Liga 2, pe stadionul ”Otto Greffner” din Şiria împotriva ocupantei locului trei, UTA Bătrâna Doamnă.
Astăzi, pe terenul Stadionului Olimpia - Daniel Prodan, timp de 90 minute, sătmărenii au avut posibilitatea să se reculeagă și să-și ia rămas bun de la fostul jucător din generaţia de aur a Olimpiei Satu Mare, Gabi Both.
Gabi Both va pleca spre ceruri de la stadionul Olimpia. Clubul Olimpia 2010 Satu Mare anunță iubitorii fotbalului și pe toți cei care doresc să-i aduca un ultim omagiu, pe terenul de fotbal, celui care a fost un mare fotbalist sătmărean Gabi Both.
Astăzi, în a doua zi de Paști, lumea sportului sătmărean a primit o veste teribilă: legenda fotbalului sătmărean, Gabi Both a decedat.
Echipa de futsal a Ministerului Afacerilor Interne a participat în această săptămână la Campionatul Balcanic de Futsal al Poliţiştilor care s-a desfășurat în Varna - Bulgaria.
Comisia de disciplină și etică din cadrul Federației Române de Fotbal a stabilit sancțiunile pentru cei doi jucători ai Olimpiei eliminați, pentru cumul de cartonase, în meciul din etapa trecută cu Juventus București.
După ratarea calificării în careul de ași al Ligii Nationale de Baschet Feminin, ediția 2016-2017, CSM Satu Mare intră de mâine în duelul pentru câștigarea unui loc cât mai bun în grupa valorică 5-8.
În scopul promovării imaginii Jandarmeriei Române, pentru creşterea transparenţei şi deschiderea faţă de cetăţean, Jandarmeria Satu Mare, organizează o serie de activităţi menite a prezenta aspecte ale muncii de jandarm.
La inițiativa Asociației CS Castelanii Carei, Agenția pentru Protecția Mediului în parteneriat cu Primăria Satu Mare, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, ISJ, Poliția Locală și Direcția Silvică organizează în data de 1 aprilie 2017, începând cu ora 10.00, un minicircuit ciclistic cu titlu generic: ”Împreună pe două roți pentru un mediu curat și sănătos”.
Azi, la Poligonul de Tragere din Gelu s-a desfăşurat un concurs de tir la care au participat opt jurnalişti din presa scrisă şi audiovizuală locală.
Clubul Olimpia Satu Mare pare că s-a abonat la comisiile din cadrul Federației Române de Fotbal, Camera națională de soluționare a litigiilor fiind cel mai des utilizată de foștii jucători/conducători ai echipei pentru rezolvarea litigiilor financiare.
CSM Satu Mare a câștigat penultimul meci din grupa principală 1-6 a Ligii Naționale de baschet feminin jucat în Sala LPS Ecaterina Both din Satu Mare în compania echipei CS Phoenix Galați cu scorul de 80-65.
Handbaliștii de la CSM Satu Mare au jucat în cadrul etapei a XXIV-a la Constanța, pe terenul ocupantei locului patru din Liga Zimbrilor, HC Dobrogea Sud.
Olimpia a pierdut surprinzător meciul de deschidere al etapei a XXV-a din Liga 2, după un joc slab și un gol norocos înscris de Burlacu în minutul 34.
Recolta Dorolț a pierdut meciul jucat în etapa a XVIII-a în deplasare la FC Zalău.
FC Olimpia 2010 Satu Mare joacă mâine, de la ora 16.00, în compania formației CS Afumați, primul meci pe teren propriu din acest an și primul meci pe ”Stadionul Olimpia - Daniel Prodan”, de când și-a schimbat denumirea în memoria regretatului Daniel Prodan.
Recolta Dorolț va juca meciul programat în etapa a XVIII-a în deplasare la ocupanta locului cinci al seriei a V-a, FC Zalău.
Sala de sport a Liceului cu Program Sportiv „Petrache Trișcu” din Craiova găzduiește de joi și până duminică ediția 2017 a Campionatului Național de spadă pentru tineret.