Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor împreună cu președintele clubului Olimpia Satu Mare l-au prezentat pe Tibor Selymes - noul antrenor al clubului.
Hotelul Sport și baza Dinamo urmează să fie transferate la municipiul reședință de județ, a spus Kereskenyi.
Primarul Kereskenyi Gabor a afirmat că ștrandul din incinta Taberelor Școlare va avea apă termală.
Capitala Georgiei, Tbilisi, va găzdui în perioada 12-17 iunie 2017, o nouă ediție a Campionatului European de scrimă pentru seniori.
Societatea Carpatină Ardeleană - Satu Mare, în parteneriat cu Asociația Club Sportiv Pro Racers, organizații neguvernamentale din Satu Mare implementează proiectul "Tineretul sătmărean în mișcare" finanțat de Primăria Municipiului Satu Mare - Centrul Cultural G.M. Zamfirescu și Clubul Rotary Satu Mare.
În acest weekend Sala LPS Ecaterina Both din Satu Mare a fost gazda ediției a IV-a a turnelului internațional de handbal fete junioare IV - Cupa CBA 2017.
După ce vineri, în  prima zi a Campionatul Național de spadă seniori, Adrian Szilagyi (CSM Satu Mare) a câștigat medalia de aur în proba masculină la individual, duminică CSM Satu Mare a câștigat proba pe echipe a Campionatului Naţional de spadă la seniori.
Competiția-premieră în regiune, cursa de alergare Tower Run s-a desfășurat azi pe scările Palatului Administrativ.
Adrian Szilagyi (CSM Satu Mare) a câștigat, astăzi, ediția 2017 a Campionatului Național de spadă seniori de la Satu Mare, în proba masculină la individual.
Sătmăreanul Florin Gardoș, jucător aflat pe lista adițională, revine la echipa națională după aproape doi ani.
Sătmăreanul Istvan Kovacs, în vârstă de 32 de ani, va conduce finala Cupei României dintre Astra Giurgiu și FC Voluntari.
Competiție-premieră în regiune, cursa de alergare Tower Run se va organiza pe scările Palatului Administrativ, de la parter până la etajul 15, în sistem cronometrat.
Pentru a face un bine pentru comunitate, câteodată e nevoie doar de un singur pas făcut în acest sens. Chiar la acesta ne îndeamnă sloganul Maratonului Caritas din acest an: „Grijă și iubire în fiecare pas!”.
A.C.S. Atletik Satu Mare în colaborare cu CBA Nord Vest organizează sâmbătă, 27 mai 2017, Turneul Internațional de Handbal Junioare IV, sub egida ”CUPA CBA 2017”, ediția a IV-a.
Olimpia a pierdut meciul jucat în această după-amiază pe terenul ”Otto Greffner” din Şiria în compania echipei UTA Bătrâna Doamnă cu scorul de 2-0.
FC Olimpia 2010 Satu Mare joacă mâine, în prologul etapei a XXXI-a din Liga 2, pe stadionul ”Otto Greffner” din Şiria împotriva ocupantei locului trei, UTA Bătrâna Doamnă.
Astăzi, pe terenul Stadionului Olimpia - Daniel Prodan, timp de 90 minute, sătmărenii au avut posibilitatea să se reculeagă și să-și ia rămas bun de la fostul jucător din generaţia de aur a Olimpiei Satu Mare, Gabi Both.
Gabi Both va pleca spre ceruri de la stadionul Olimpia. Clubul Olimpia 2010 Satu Mare anunță iubitorii fotbalului și pe toți cei care doresc să-i aduca un ultim omagiu, pe terenul de fotbal, celui care a fost un mare fotbalist sătmărean Gabi Both.
Astăzi, în a doua zi de Paști, lumea sportului sătmărean a primit o veste teribilă: legenda fotbalului sătmărean, Gabi Both a decedat.
Echipa de futsal a Ministerului Afacerilor Interne a participat în această săptămână la Campionatul Balcanic de Futsal al Poliţiştilor care s-a desfășurat în Varna - Bulgaria.