Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Olimpia a pierdut la scor de neprezentare meciul jucat în această seară în cadrul etapei a III-a din Liga 2 în deplasare la CS Mioveni.
FC Olimpia 2010 Satu Mare a remizat sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1, în compania echipei Academica Clinceni.
FC Olimpia Satu Mare joacă mâine, de la ora 11:00, primul meci din sezonul 2017/2018 în fața propriilor suporteri.
În zilele de 14 și 15 august nu se vor ține cursuri de înot la ștrandul Aquastar.
După ce ieri au fost învinse în primul tur, cele două sătmărence au intrat pe tabloul echipelor cu o înfrângere.
În perioada 11 - 14 iulie 2017 a avut loc etapa finală a Campionatului de Înot al Ministerului Afacerilor Interne, eveniment ce s-a desfăşurat în municipiul Bacău. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare a fost reprezentat la această competiţie de un agent din cadrul Postului de Poliţie Comunal Certeze.
Astăzi, 12 iulie, începe cea de-a patra ediție a Festivalului de șah “Memorialul Iuliu Szabo“.
În acest weekend, la Luna Șes a avut loc  ediția a IV-a a Campionatului internațional de viteză pe traseu montan ”Cupa VTM Luna Șes”, competiție organizată de Clubul Sportiv Rider’s, împreună cu ACR Sucursala Satu Mare și cu sprijinul Consiliului Județean Satu Mare și a Primăriei Negrești-Oaș.
Ştefan Szilagyi, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Satu Mare, a fost condamnat de Tribunalul Satu Mare la doi ani de închisoare cu suspendare pentru evaziune fiscală.
Municipiul Satu Mare devine în perioada 12 -18 iulie capitala șahului european. Peste o sută de sportivi din cinci țări vin la Satu Mare pentru a se întrece în aptitudini și abilități de maeștrii șahiști.
FC Olimpia 2010 Satu Mare s-a reunit în cursul săptămânii trecute în vederea pregătirii sezonului competițional 2017-2018
Emanuel Gyenes a câștigat etapa a treia din Campionatului Național de enduro al Ungariei ce s-a desfășurat în acest weekend în Slovacia, la Polomka, etapă la care au luat startul peste 130 de piloți.
Sportivii de la CSM Satu Mare, Adrian Szilagyi şi Andrei Timoce vor participa la Campionatele Mondiale de Spada Seniori de la Leipzig/Germania.
FC Olimpia 2010 Satu Mare s-a reunit astăzi în vederea pregătirii sezonului competițional 2017-2018 sub comanda noului antrenor Tibor Selymes.
Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor împreună cu președintele clubului Olimpia Satu Mare l-au prezentat pe Tibor Selymes - noul antrenor al clubului.
Hotelul Sport și baza Dinamo urmează să fie transferate la municipiul reședință de județ, a spus Kereskenyi.
Primarul Kereskenyi Gabor a afirmat că ștrandul din incinta Taberelor Școlare va avea apă termală.
Capitala Georgiei, Tbilisi, va găzdui în perioada 12-17 iunie 2017, o nouă ediție a Campionatului European de scrimă pentru seniori.
Societatea Carpatină Ardeleană - Satu Mare, în parteneriat cu Asociația Club Sportiv Pro Racers, organizații neguvernamentale din Satu Mare implementează proiectul "Tineretul sătmărean în mișcare" finanțat de Primăria Municipiului Satu Mare - Centrul Cultural G.M. Zamfirescu și Clubul Rotary Satu Mare.
În acest weekend Sala LPS Ecaterina Both din Satu Mare a fost gazda ediției a IV-a a turnelului internațional de handbal fete junioare IV - Cupa CBA 2017.