Locul patru pentru floretistele de la CS Satu Mare, în proba pe echipe Foto: Federația Româna de Scrimă

Locul patru pentru floretistele de la CS Satu Mare, în proba pe echipe

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
CSA Steaua a câștigat astăzi medaliile de aur în proba de feminină pe echipe din cadrul Campionatului Național de floretă pentru cadeți, de la Satu Mare. În finala mare, CSA Steaua a învins pe CSTA București, scor 45-21.
În a doua zi de concurs, la Sala de scrimă “Alexandru Csipler” a fost  programată proba feminină pe echipe la crea s-au prezentat șase formații: ACS Balestra1, ACS Balestra2, CSA Steaua, CS Satu Mare, CSTA București și CS Farul Constanța.
Sportivele de la CS Satu Mare au trecut în primul tur de Balestra 1, scor 45-24, însă au pierdut în semifinale cu CSTA București, scor 45-30. În finala mică, sătmărencele au pierdut la limită duelul cu cu CS Farul Constanța, scor 43-42, și au terminat concursul pe locul 4.
Pentru CS Satu Mare au evoluat Melissa Korossy, Teodora Șofran, Diana Șuta, Teodora Turdean. Antrenori: Attila File, Eva Lengyel, Arnold Izsaki și Dan Șuta;
Programul următoarelor două zile de concurs din cadrul Campionatului Național de floretă pentru cadeți de la Satu Mare este:
JOI, 9 FEBRUARIE
Ora 9:00 – floretă masculin individual;
VINERI, 10 FEBRUARIE
Ora 9:00 – floretă masculin echipe.
După cele patru zile de concurs la Naționale, sîmbătă, 11 februarie, va avea loc Cupa Satu Mare – Memorial „Ecaterina Stahl” (ediția a VIII-a) la floretă feminin – etapă din Circuitul European de cadeți, iar duminică, 12 februarie se va disputa a treia ediție a Cupei Satu Mare – „Memorial Vasile Costa” la floretă masculin.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii