Imprimă această pagină
Baschet | CSM Satu Mare joacă pentru locurile 5-8 Foto: Valentin Păduraru

Baschet | CSM Satu Mare joacă pentru locurile 5-8

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
După ratarea calificării în careul de ași al Ligii Nationale de Baschet Feminin, ediția 2016-2017, CSM Satu Mare intră de mâine în duelul pentru câștigarea unui loc cât mai bun în grupa valorică 5-8.
Sătmărencele vor întâlni o rivală de tradiție a clubului, Univ. Goldiș ICIM Arad, iar primul meci se va disputa vineri, 7 aprilie, ora 18:00, în Sala LPS Ecaterina Both din Satu Mare. Meciul doi se va disputa la Arad, marți, 11 aprilie, iar meciul trei, dacă va fi cazul, se va disputa la Satu Mare, vineri, 14 aprilie. În sezonul regulat ambele echipe și-au câștigat meciurile de pe teren propriu, la Arad fiind nevoie de prelungiri, pentru ca ICIM-ul să câștige cu 69-67, iar în retur, în meciul decisiv pentru intrarea în grupa principală 1-6, CSM Satu Mare s-a impus cu 65-63.
În celălalt duel pentru locurile 5-8 se vor întâlni Phoenix Galați și CSBT Alexandria, locul nouă fiind ocupat de BC Sirius Tg. Mureș care a reușit să dispună în două meciuri de Poli Național Iași, cu 69-67, respectiv 78-67.
CSM Satu Mare - Univ. Goldiș ICIM Arad
Arbitri: Andrada Monika Csender, Istvan Bertalan, Mate Andras Stretea;
Comisar FRB: Radu Vaida;

Marea bătălie pentru mult râvnitul trofeu național se va da între ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe, Universitatea Cluj-Napoca, Olimpia CSU Brașov și CSM Targoviște, programul semifinalelor stabilind două confruntări incendiare. Astfel, conform locurilor din clasamentul sezonului regulat, în semifinalele LNBF se vor întalni:
ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe – Olimpia CSU Brașov
Universitatea Cluj-Napoca – CSM Târgoviște
Faza semifinală se desfășoară după sistemul cel mai bun din trei meciuri, primele partide fiind programate vineri, 7 aprilie, pe terenul echipei mai bine clasate.

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii