Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Liga 2 | Etapa 15 | FC Olimpia Satu Mare 1 - 1 AFC Ripensia Timișoara

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Olimpia a terminat la egalitate, 1-1, meciul jucat astăzi pe Stadionul ”Olimpia - Daniel Prodan” în compania Ripensiei Timișoara.
Meciul de astăzi s-a jucat în cadrul etapei a XV-a din Liga 2, o etapă plină de surprize, UTA Arad, Pandurii Târgu Jiu și CS Mioveni fiind învinse pe teren propriu.
După problemele din această săptămână de la clubul sătmărean, săptămână care a început cu protestul jucătorilor de a nu se antrena luni și marți și s-a încheiat cu discuții aprinse după antrenamentul de vineri dimineață în care o mare parte dintre jucătorii sătmăreni au declarat că nu vor să joace cu Ripensia, astăzi jucătorii și conducerea tehnică/administrativă au ajuns la un numitor comun și Zoltan Ritli a trimis în teren cea mai bună formulă de joc.

Meciul de azi a început cu o dominare teritorială și cu o posesie superioară a Ripensiei care a și avut câteva ocazii bune de poartă prin Laurențiu Tudor (min. 5 și 7), Mediop (șut din interiorul careului mic în portarul Muntean - min. 15). Cea mai mare ocazie de gol a sătmărenilor i-a aparținut lui Lusamba care în minutul 15 a speculat neînțelegerea dintre portarul Rădulescu și fundașul Vlădaia, însă a șutat pe lângă poarta goală... În minutul 22 Zaluschi execută foarte bine o lovitură liberă de la marginea careului de 16m, respinsă de sub transveraslă de Muntean. În urma loviturii de colț rezultată după șutul lui Zaluschi, Andrei Dumiter, nemarcat în careul mic, deschide scorul cu o lovitură de cap, 0-1.
”Galben-albaștrii” au reușit să egaleze tot după o lovitură de colț, Vasile Pop a executat scurt până la Dumitru Muntean, care a centrat perfect în faţa porţii, portarul Rădulescu este depășit, iar Cristian Munteanu pune latul din șase metri și înscrie în poarta goală, 1-1. Până la pauză ambele echipe au mai avut câte o ocazie de gol, Lusamba a trimis un lob frumos peste portar, însă mingea a lovit transversala, iar șutul lui din interiorul careului a fost reținut fără probleme de Muntean.

Repriza secundă a început cu o fază controversată în preajma careului timișorean, Miholca este lovit de Gabriel Stoi, centralul Marius Chioran indică penalty, însă asistentul Claudiu Lucaciu intervine și arată că faultul s-a petrecut în afara careului, se acordă lovitură liberă, dar fără rezultat pe tabela de marcaj. Finalul jocului a fost foarte animat, Lusamba având o incursiune personală pe partea dreapta, centrează perfect în centrul careului pentru Munteanu, care șutează mult peste poartă..., iar după un minut Cosmin Bura este eliminat după o intrare cu talpa sus, pe genunchiul lui Matiş, un fault fără rost, la mijlocul terenului... 
Meciul se încheie cu un murmur al puținilor spectatori prezenți în tribune, după ce lovitura liberă executată de Zaluschi loveşte vinclul porții apărate de Muntean. 
S-a terminat 1-1, ”galben-albaștrii” obținând al doilea rezultat de egalitate pe teren propriu și, în urma rezultatelor înregistrate în această etapă, Olimpia urcă două locuri în clasament, pe 14, la egalitate de puncte cu UTA Arad.

Etapa 15: FC Olimpia 2010 Satu Mare 1 - 1 AFC Ripensia Timișoara (1-1)
Marcatori: Cristian Munteanu (min. 32) / Andrei Dumiter (min. 23);
Stadion: Olimpia - Daniel Prodan (Satu Mare);
Arbitru: Chioran Marius Nechita (Cluj-Napoca);
Asistenți: Szabo Gero (Cluj-Napoca) și Lucaciu Doru Claudiu (Cluj-Napoca);
Arbitru de rezervă: Lunca Dragoș Nicolae (Cluj-Napoca);
Observatori: Szekely Zoltan (Baia Mare) și Sabău Daniel (Zalău);

FC Olimpia 2010 Satu Mare: Fl. Muntean (cpt.) - Szasz, D. Muntean, Duruş, Hlinca, C. Munteanu, Bura, Rus, Pop, Brata, Lusamba;
Rezerve: Şuta - Villand, Achim, Cubaş, L. Vincze, Miholca;
Antrenor: Zoltan Ritli;
Ripensia Timișoara: Rădulescu - Vlădia, Toma, Stoi, Zaluschi, Mediop, Ungureanu, Dumiter, Laur. Tudor, Apro, Popa (cpt.);
Rezerve: D. Munteanu - Mânecan, Bobină, Golda, Codreanu, Matiş, Berivoescu;
Antrenor: Radu Suciu;

Program Liga 2, etapa 15:
Sâmbătă, 4 noiembrie, ora 11:00:
Academica Clinceni 2 - 1 Sportul Snagov
CS Mioveni 0 - 1 Metaloglobus Bucureşti
CS Baloteşti 1 - 0 FC Argeş
CS Afumaţi 2 - 0 Dacia Unirea Brăila
FC Olimpia 2010 Satu Mare 1 - 1 Ripensia Timişoara
UTA Arad 2 - 3 Luceafărul Oradea
Pandurii Târgu Jiu 0 - 1 Foresta Suceava
Dunărea Călăraşi 3 - 0 ASA Târgu Mureş
ASU Politehnica Timişoara - Ştiinţa Miroslava, ora 14:00
Duminică, 5 noiembrie:
AFC Hermannstadt - Chindia Târgovişte, ora 11:30

Lasă un comentariu