Fotbal. Adrian Marinaș va juca în campionatul Ungariei

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fostul jucător al Olimpiei Satu Mare, Adrian Marinaș va juca în următorul an în campionatul Ungariei, la Nagyecsed, echipă ce evoluează în Liga a IV-a.
Dacă în sezonul trecut din Liga a IV-a Elite Marinaș a marcat 22 goluri pentru Someșul Oar și Luceafărul Decebal, fiind al doilea marcator din liga de ”elită”, pentru sezonul următor își dorește să marcheze mai multe goluri și să devină golgheterul echipei ungare:
  • ”Îmi doresc să fiu sănătos și să marchez cât mai multe goluri pentru noua mea echipă. Chiar dacă este ceva mai departe de casă, am  ales să joc în Ungaria datorită infrastructurii, a bazelor sportive foarte bune din țara vecină și a condițiilor financiare oferite de clubul maghiar”, a declarat pentru sportulsatmarean.ro, Adrian Marinaș.
La Nagyecsed, Marinaș va fi singurul român din echipă, însă în liga a IV-a din Ungaria, Marinaș se va duela cu foștii săi colegi de echipă: Botoș Piri și Botoș Daniel care evoluează la echipa din Mátészalka.
Adrian Marinaș a început fotbalul sub îndrumarea antrenorului Dacian Nastai la LPS Satu Mare, fiind coleg de generație cu Florin Gardoș și a debutat la vârsta de 16 ani în echipa Olimpiei după ce a fost promovat de la Someșul Satu Mare. În trecut, Marinaș a mai jucat la Șimleul Silvaniei, Tiszabecs (Ungaria), Olimpia Satu Mare, FC Zalău, Someșul Oar și Luceafărul Decebal.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii