Satu Mare: 202 persoane în carantină și 3259 persoane în autoizolare la domiciliu

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

În județul Satu Mare, astăzi, 27 martie, se află în carantină 202 persoane, iar în autoizolare la domiciliu 3259 persoane.

La nivelul judetului nostru au fost identificate două noi spații de carantină cu o capacitate de 140 de locuri. În total, în prezent, la nivelul județului Satu Mare sunt operaționalizate patru centre de carantină instituționalizată cu o capacitate totală de 322 de locuri, dintre care 202 sunt ocupate. 

 

Persoanele carantinate în ultimele zile provin, în marea majoritate, din rândul sătmărenilor reveniți în țară prin culoarul de traversare a Ungariei, preluate și escortate de echipajele IPJ-IJJ Satu Mare spre centrele de carantină din județ. 

*Izolarea prin carantinare este obligatorie, conform reglementărilor în vigoare, pentru toate persoanele care se întorc în România din zonele roșii, precizate pe site-ul Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile București: https://www.cnscbt.ro/index.php/liste-zone-afectate-covid-19/1579-lista-zone-24-03/file

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii