Lucrări de întreținere la ștrandul Aquastar. Cursurile de înot se suspendă

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Băile termale necesită lucrări generale de întreținere.

Astfel, ștrandul AquaStar Satu Mare va fi închis în perioada 11 - 29 septembrie 2023 pentru întreținerea generală a piscinelor. 
”Vom pregăti astfel, un cadru perfect pentru toți cei care doresc să se relaxeze, la piscine și SPA, într-o atmosfera specială și plăcută.
Pentru noi, fiecare client contează. Și pentru că ne dorim să le oferim celor care aleg să-și petreacă timpul liber în complexul nostru servicii de înaltă calitate, suntem nevoiți să închidem pentru a efectua lucrările de întreținere anuale”, este anunțul conducerii ștrandului.
În perioada 6 septembrie – 2 octombrie, cursurile de înot își suspendă activitatea.
Baza de tratament Aqua Medica însă vă stă la cu programul obișnuit, de luni până vineri, între orele 8:30-20:30. 
Complexul welness & spa Aquastar Satu Mare își va redeschide porțile începând de sâmbătă, 30 septembrie, de la ora 10:00, când bazinele cu apă termală, piscinele interioare cu apă incalzită, saunele, saloanele de masaj, restaurantul și toate facilitățile vor fi din nou la dispoziția tuturor celor care doresc să se relaxeze într-o ambianță plăcută și de neuitat. 
Pentru bucuria multora, conducerea ștrandului va reveni cu biletele promoționale mult îndrăgite (biletele Matinal, Siesta) și băile nocturne mult așteptate.

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii