Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Peste 950 de amenzi în valoare de 201.000 de lei, aplicate de polițiștii din Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Cu scopul de a preveni accidentele de circulație grave, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Satu Mare au desfășurat acțiuni preventive pe parcursul întregii săptămâni trecute, acționând cu preponderență în acest sfârșit de săptămână, pe toate arterele rutiere din județ pe linie rutieră.

Aceștia au acționat pe principalele cauze generatoare de accidente rutiere grave, pe care le reamintim ca fiind viteza, nerespectarea regulilor de circulație de către pietoni și neacordarea priorității de trecere atât pietonilor cât și vehiculelor.

Astfel, în cursul săptămânii s-au aplicat peste 950 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea regulilor de circulație de către toate categoriile de participanți la trafic, în valoare de circa 201.000 de lei.

Totodată s-au reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce aproximativ 100 de permise de conducere, majoritatea pentru depășirea limitei legale de viteză cu peste 50 de km/h, neacordarea priorității de trecere pietonilor, alcool și altele.

Tot în cadrul acțiunii s-a mai dispus și măsura complementară de reținere a certificatelor de înmatriculare în 14 cazuri, fie pentru că aveau starea tehnică a autovehiculelor expirate sau pentru defecțiuni grave depistate la autovehicule.

Din totalul contravențiilor, 627 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate în acest weekend, în care s-au mai reținut și 47 de permise de conducere și 9 certificate de înmatriculare.

De asemenea, în acest sfârșit de săptămână, în cadrul acțiunilor desfășurate au fost depistate de polițiștii rutieri și 5 infracțiuni la regimul circulației autovehiculelor pe drumurile publice, cum ar fi alcoolemii, conducere fără permis sau cu permisul de conducere suspendat/anulat.

Lasă un comentariu

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclub7card