Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Au început înscrierile la RotaHack 2018! Premii de peste 2.000 de euro pentru cele mai bune aplicații iOS sau Android

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Exact acum un an, s-a terminat RotaHack 2017, ediția I a primului hackathon din istoria județului Satu Mare!

24 de studenți de elită, din peste 10 județe ale țării au reușit să realizeze, în numai 48 de ore, un ghiozdan inteligent. Având în vedere feedbackul pozitiv, noi, cei de la Asociația Rotaract Club Satu Mare, am decis să organizăm și a doua ediție a concursului, dar cu un nou format! În perioada 16-18 noiembrie 2018 vom pune la bătaie, din nou, premii în valoare totală de peste 2000 euro, iar de azi vă puteți înscrie în competiție!
Spre deosebire de anul trecut, participanții vor avea de realizat o aplicație iOS sau Android pentru dispozitivele mobile, în numai 24 de ore, utilizând tehnologia AR (Augmented Reality). Motivul pentru care în acest an proba nu va fi una Embedded este faptul că ne dorim să încurajăm nu doar înscrierea studenților de la facultățile tehnice, ci și de la cele teoretice. Prin urmare, ne așteptăm la un număr și mai mare de participanți față de ediția anterioară!
De asemenea, vom permite participarea oricărei persoane cu vârsta cuprinsă între 18 (împliniți la data începerii concursului – 17 noiembrie) și 26 de ani, așadar vor putea să concureze inclusiv elevii de liceu, însă prioritate vor avea în continuare studenții de la facultățile de profil sau cei cu experiență în domeniu. Mai mult decât atât, la această ediție vom oferi posibilitatea persoanelor dornice să se înscrie nu doar împreună cu un coleg de echipă, ci și individual.
Având în vedere că în acest an hackathonul e de numai 24 de ore, ne-am propus ca activitățile din prima zi (Ziua 0, 16 noiembrie) să înceapă cu o mică festivitate de deschidere și să dedicăm această zi elevilor de liceu, prin diferite prezentări, care vor avea ca temă principală subiectul „Ce pot să fac dacă devin informatician?”. Ne-am propus să încheiem acea zi cu un „warm-up” party, la care vor participa tinerii sătmăreni și concurenții care doresc să vină la Satu Mare cu o zi înainte de concurs. În a doua zi (Ziua 1, 17 noiembrie) va începe concursul propriu-zis, iar după 24 de ore (Ziua 2, 18 noiembrie) hackathonul se va încheia, alături de o festivitate de premiere. Programul complet îl vom anunța în curând.
La fel ca anul trecut, premiile au rămas în valoare totală de peste 2000 euro! Premiul Ovilex Software reprezintă Premiul I al RotaHack 2018 și este în valoare de 1000 euro. Premiul Zollner este de 750 euro, reprezintă Premiul II al concursului și va fi acordat de către compania ZES Zollner Electronic din Satu Mare. Premiul III este în valoare de 500 euro. De asemenea, toți câștigătorii vor fi plimbați prin Satu Mare, cu un Ferrari F12 Berlinetta, de către Ovidiu Pop, fondatorul Ovilex Software!

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii