Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Șeminee premium HOXTER și în România! Află de unde (P)

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Piaţa românească este invadată de produse provenite din toate colţurile lumii, iar clienţii au posibilitatea de a alege produsele potrivite dorinţelor, aşteptărilor şi posibilităţilor lor financiare.

Din cauza acestei varietăţi foarte mari, calitatea este cea care va face diferenţa de fiecare dată. Un client satisfăcut va recomanda acel produs şi firma respectivă va avea de câştigat o piaţă de desfacere. Așa se întâmplă în cazul producătorilor de șeminee. Pentru că o firmă care pune calitatea pe primul loc cunoaşte aşteptările clienţilor săi, va fi mult mai uşor să adapteze produsele şi serviciile oferite astfel încât satisfacţia fiecărui cumpărător să fie garantată.

De exemplu, o firmă precum Hoxter, prin intermediul PEFOC.ro, oferă posibilitatea ca fiecare client să comande șemineul dorit, în funcție de ce modelul de focar preferat, de dimensiune sau combustibilul folosit. Cu alte cuvinte, produsele pot fi considerate unice pentru că există posibilitatea de a personaliza totul după dorinţa clientului, iar calitatea materialelor folosite în producerea de șeminee de către producătorul Hoxter reprezintă capacitatea acestuia de a se plia pe cerinţele pieţei.
Pentru cei care încă nu știu, șemineele premium HOXTER sunt disponibile în gama celor de la PEFOC.ro. „Selecționăm atent rețeaua noastră de distribuție pentru a crea parteneriate bazate pe încredere și respect, aceasta fiind filozofia noastră!”

Căptușeala focarului

Compania Hoxter oferă variante de căptușeală deschise sau închise la culoare. Aceste variante sunt o soluție pentru încăperile în care o căptușeală deschisă la culoare ar distrage atenția. Părțile în relief ale căptușelii sunt fabricate din argilă refractară, pentru ca aspectul căptușelii să rămână la fel chiar și în cazul în care este deteriorată accidental. Argila refractară de culoare închisă sau deschisă trece printr-un proces de ardere la 1100°C, ce garantează o lungă durată de viață a camerei de ardere.

Alimentarea din spate

Avantajul unei uși adiționale pentru alimentarea prin partea din spate este aspectul practic și curat. O usa fonta și sticlă rezistentă oferă o priveliște spectaculoasă asupra focului din living, în timp ce ușa din spate fără sticlă permite alimentarea cu combustibil dintr-o cameră adiacentă sau hol. Ușa pentru alimentare din spate este prevazută a nu fi vizibilă din partea frontala a focarului, iar prezența acesteia nu reduce eficiența focarului și curățarea sticlei datorită combustiei ridicate.
„Oferim suport permanent pentru produsele noastre și suntem aici pentru tine oricând ai nevoie. Toate solicitările de servicii vor fi rezolvate în termen de câteva zile. Suportul pentru clienți este oferit direct din fabrică, de către tehnicienii noștri calificați ce cunosc produsele în detaliu!”
Dacă și tu, ca viitor proprietar de semineu, vrei un produs din gama premium, Hoxter împreună cu PEFOC stau la dispoziția ta.
„Garanție de 5 ani pentru focar și 2 ani pentru restul componentelor. Nu ne identificăm cu tendințele actuale de a folosi produsele pe termen mediu sau lung. Focarele realizate de noi sunt robuste și realizate din materiale de înaltă calitate, iar scopul nostru este ca acestea să aibă o durată lungă de viață, fiind special concepute pentru a funcționa intens!”
Alegerea ta către ce se îndreaptă? Termosemineu fonta, un semineu pe gaz sau electric, bioșemineu sau vrei un șemineu pe lemne rustic? Pune PEFOC acum!

1 comentariu

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii