Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Zeci de reprezentanți ai Direcțiilor de Asistență Socială din țară, prezenți la Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Un număr de 45 de reprezentanți ai Direcțiilor de Asistență Socială din țară participă timp de două zile la Satu Mare, la o conferință intitulată ”Securitate și Justiție Socială prezent și viitor”.

Printre participanți se număr reprezentantul autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție, Mirela Franciug, reprezentantul Ministerului Educației, Liana Mitran Duțu, precum și reprezentanți ai autorităților publice locale și ai ONG-urilor sătmărene.
”Dezbatem teme de interes, vom vorbi de relațiile personale cu copiii minori, despre copiii cu părinți plecați în străinătate, despre sistemul de creșe, despre certificatele de evaluare școlară și alte probleme. Având în vedere că noi, Direcțiile de Asistență Socială nu avem autorități care ne coordonează metodologic, pentru noi astfel de întâlniri sunt foarte utile”, a declarat directorul Direcției de Asistență Socială (DAS) Satu Mare, Adrian Bălaj.
Asociația Municipiilor din România - Corpul Profesional al Specialiștilor în Servicii Sociale și Primăria Satu Mare - Direcția de Asistență Socială Satu Mare organizează timp de două zile (7-9 noiembrie), la Casa Meșteșugarilor din Satu Mare, Conferința ”Securitate și Justiție Socială prezent și viitor”.
În cadrul conferinței va fi prezentat proiectul Familia-Asistență Medico-Socială Integrată Stimulând Îmbătrânirea Activă, implementat de Indeco Soft, prin care se dezvoltă o soluție inovativă pentru managementul serviciilor și beneficiilor din asistența socială.
De asemenea, vor fi prezentate proiecte legislative și noutăți în domeniul social și discuții interactive.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii