Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
banner draxkmaier satu mare

Avocatul Poporului susţine audienţe la Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Miercuri, 20 februarie 2019, de la ora 10.30, în sala mică de şedinţe a Palatului Administrativ se vor desfăşura audienţele lunare organizate de către reprezentanţii Biroului Teritorial Oradea al instituţiei Avocatul Poporului.

Se poate adresa instituţiei Avocatul Poporului orice persoană fizică care se consideră lezată într-un drept al său de către o autoritate publică, cu excepţia autorităţii judecătoreşti.
Petiţia ce va fi depusă la reprezentanţii Biroului Teritorial Oradea al instituţiei Avocatul Poporului trebuie să cuprindă informaţii complete referitoare la datele de identificare ale persoanei lezate(nume, prenume, domiciliu);drepturile şi libertăţile încălcate, faptele invocate, descrierea lor, autoritatea reclamată, dovada întârzierii sau refuzul administraţiei publice de a soluţiona cererea, menţiunea obligatorie dacă petiţia face obiectul unei cauze aflate pe rolul instanţei judecătoreşti sau dacă a format obiectul unei judecăţi, precizarea autorităţilor publice care au fost sesizate anterior. Totodată, la cerere se anexează actele doveditoare(în copie).

1 comentariu

  • Link la comentariu Gal Marta Orsolya Gal Marta Orsolya 26 Iulie 2019

    Buna as dori sa interesez de un site.unde..candva am platit o luna de abinament.si ei m au bagat in continuare la abonament.fara informare se costuri.mi au scos bani de pe card bancar.au clonat cardul meu.si ca am o datorie de 351 de lei.si ameninta cu executie.poate sa mi faca ceva??.ce propubeti.mersi cu stima

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kids

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii