Banner blato Livrare1 
banner simple shop

Manuel Chivari lansează single-ul său de debut ”Unde te duce inima”

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Manuel Chivari, cunoscut pentru participarea în Selecția Națională Eurovision, lansează single-ul “Unde te duce inima”, sub egida TunedIn Records.

Piesa este scrisă chiar de Manuel împreună cu Alexandru Anghel, orchestrația fiind realizată de DJ Take. Piesa beneficiază de un videoclip regizat de George Ivanov.

“Recent m-am mutat la București pentru a-mi continua carieră muzicală, cât și studiile. Am știut că e singură mea cale de a reuși. Prin intermediul unor prieteni am reușit să cunosc niște oameni minunați și talentați, precum Cătălin Dogaru (DJ Take), Alexandru Anghel și David Enescu, alături de care am început să lucrăm la melodia ‘’Unde te duce inima’’.

Melodia este o piesă în română, la care ne-am gândit că ar fi interesant să aducem ceva nou în industria muzicală românească. Mai avem și alte melodii în plan și abia aștept să le auziți. Momentan sunt foarte fericit că în sfârșit, după atâția ani de încercări cu reușite și nereușite, reușesc să ies din nou din umbră. De data asta cu ceva calitativ, având și un videoclip regizat de George Ivanov”, a declarat Manuel Chivari.

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii