Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

“Haiganu. Fluviul Șoaptelor”, al jurnalistului Marian Coman, un roman fantasy 100% românesc

Biblioteca Judeţeană Satu Mare organizează miercuri, 2 decembrie 2015, de la ora 16,00, la Sala de lectură Gheorghe Bulgăr, lansarea unui roman fantasy 100%
românesc “Haiganu. Fluviul Șoaptelor” al scriitorului și jurnalistului Marian Coman.
Cu ”Haiganu. Fluviul Șoaptelor”, Editura HAC! BD intră pe piața de carte, după ce a reaprins în România pasiunea pentru benzile desenate prin revistele ”HAC. (Harap alb continuă)” și ”TFB (Tinerețe fără bătrânețe)”
Despre ”Haiganu. Fluviul Șoaptelor”
Cu ”Fluviul Șoaptelor”, Marian Coman îți deschide poarta către un univers straniu, în care unele personaje îți vor aminti, ca prin vis, de poveștile copilăriei, iar altele îți vor popula coșmarurile. Aflat la granița dintre fantasy și horror, ”Fluviul șoaptelor” îți dezvăluie fascinanta întâlnire dintre un zeu decăzutși un copil cu puteri miraculoase.
Romanul este prima parte dintr-o trilogie ce-l are încentru pe Haiganu, singurul dintre Cei Mari ce colindă prin lume.
”Haiganu. Fluviul Șoaptelor” metabolizează elemente din mitologia traco-dacă și din folclorul popular pe care le transformă în ceva cu totul nou. Ilustrat de graficianul Andrei Moldovan, romanul ”Haiganu. Fluviul Șoaptelor” te va purta pe tărâmuri populate de magi și de ființe grotești, într-o alergare continuă pentru salvareac opilăriei și a lumii întregi.
Despre Marian Coman
Scriitor și jurnalist, Marian Coman este laureatul mai multor premii naționale dedicate literaturii F&SF și al unui premiu al Convenției Europene de Science-Fiction. A scrisvolumele ”Nopți albe, zile negre”, ”Testamentul de ciocolată”, ”Teoria flegmei. Apel la mitocănie” și ”Fingers and other fantastic stories”, iar povestirile sale au fost incluse în numeroase antologii. În prezent este unul dintre scenariștii revistelor profesioniste de bandă desenată”Harap Alb continuă” și ”Tinerețe fără bătrânețe”.


Lasă un comentariu

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclub7card

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii