banner draxkmaier satu mare

În acest weekend ar fi avut loc Festivalul Muzicii De Stradă

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

În acest weekend, orașul trebuia să fie plin de show-uri excepționale, de sătmăreni și turiști, într-o atmosferă demnă de orașe mari.

Ca în fiecare an, am pregătit noutăți pentru voi: 3 locații noi, mai mulți artiști din întreaga lume, conținut extra pe TikTok și acel sentiment de mândrie că da, și Satu Mare este atractiv, incitant și deosebit. 

 

De-a lungul anilor, ne-am propus 2 obiective: "distracție de calitate pentru sătmăreni, branding turistic pentru oraș" Vă amintiți, anul trecut Mr. Piano a invitat turiști din orașele învecinate cu #visitsatumare. Pentru 2020, am țintit revista de bord Wizzair, ca zeci de mii de pasageri să citească despre un city-break la Satu Mare. Această atitudine face parte din brandul Streetmusic: inovație pe plan local, prin aplicarea bunelor practici din alte orașe.

 

Mulți ne-ați întrebat, de ce nu facem și noi o variantă "light" cu niște scaune de plastic și cineva să performeze pe stradă. Știm și noi: orașul niciodată nu a avut nevoie mai mare de evenimente fresh, de calitate, ca acum. Dar uitați-vă la video-ul de mai jos: noi dorim acea atmosferă, acel vibe și acel public excepțional cum ați fost de-a lungul anilor. 

 

Anul viitor, reconstruirea de mult așteptată a centrului și eventualele restrângeri de distanțare ne vor crea noi provocări. Dar in 9-10-11 Iulie 2021, vom scrie mai departe această poveste, alături de voi. Să aveți grijă de voi, ne veți lipsi enorm. Vă îmbrățișăm, organizatorii.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kids

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii