Banner blato Livrare1 
banner simple shop

Lucian Blaga, comemorat azi la Școala Gimnazială care îi poartă numele

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Comemorarea a 60 de ani de la trecerea în eternitate a marelui poet și filosof Lucian Blaga reprezintă un moment de pioasă aducere aminte, de recunoștință pentru spiritul tutelar al Ardealului. 

În prezența deputatului PNL Adrian Cozma, a vicepreședintelui Consiliului Județean Satu Mare, Cristian Valer Beșeni, a viceprimarului Gheorghe Stan, a conducerii Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare, managerul Robert Laszlo și directorul adjunct Felician Pop, conduceri Inspectoratului Școar Județean, alături de cadre didactice, oameni de culură și elevi, azi a avut loc la Școala Gimnazilă ”Lucian Blaga” un moment cultural de comemorare a 60 de ani de la trecerea în eternitate a marelui poet.

”Am depus astăzi o jerbă de flori la bustul celui ce a fost unul dintre cei mai mari poeți români, exponentul unei școli filosofice extrem de originale, un prozator, dramaturg și un mare diplomat.

Îi felicit pe organizatori pentru realizarea acestui frumos eveniment chiar la școala care-i poartă numele”, a declarat vicepreședintele CJ, Valer Beșeni.

 

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii