Spectacolul ”Livada de vișini" s-a bucurat de un real succes la Carei

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Premiera spectacolului de teatru „Livada de vișini" s-a bucurat de un real succes din partea publicului.

Trupa de teatru M.E.E.M. din cadrul Centrului Cultural al Municipiului Carei a prezentat vineri, 16 iulie 2021, de la ora 18.00, la Teatrul Municipal Carei, premiera spectacolului de teatru „Livada de vișini", de A.P. Cehov.

 

 

Spectacolul a adus în prim plan două generații, care glisează mai mult una pe lângă cealaltă, fără a avea vreo confruntare directă. Am putut asista și la tranziția de la un sistem de valori la altul, într-o lume marcată de mari schimbări. Și în prezent suntem martorii unor schimbări majore în întreaga lume, schimbări care ne marchează zi de zi. Cu toate că piesa a fost scrisă cu mai bine de 100 de ani în urmă, o serie din problematicile atinse de Cehov sunt la fel de actuale.

 

 

În ciuda faptului că interpretarea unor astfel de caractere cu frământări profunde a fost o sarcină foarte solicitantă, tinerii artiști careieni au reușit prin energie și atitudine să transmită o puternică emoție spectatorilor.

 

 

Au dat viață personajelor: Bene Giulia, Bumb Alexandru, Ciontoș Martina, Dallos Teodora, Gorgan Iasmina, Pașca Medeea, Ștefănuți Adrian.

 

 

Coordonator: Adrian Ștefănuţi.

 

 

Asistent coordonator: Hamza Adelin.

 

 

Lumini şi sunet: Nagy Zsolt şi Adrian Sabău.

 

 

Fotografii: Fastus Josef și Marius Georgescu.

 

 

Finalul spectacolului a adus ropote de aplauze, dar și lacrimi de emoție, din partea publicului, venit chiar și din Satu Mare, pentru a urmări acest eveniment.

 

 

Trupa M.E.E.M. aduce mulţumiri Direcţiei de Cultură şi Sport Carei, colegilor de la Centrul Cultural Carei, Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi", doamnei Raluca Păvăluc, domnului Mold Marius, actorului Claudian Șiman, reprezentanţilor mass-media, părinţilor, prietenilor, susținătorilor şi tuturor celor care au făcut posibilă realizarea acestui spectacol şi face o plecăciune respectuoasă în faţa publicului!

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii