Imprimă această pagină

Ce filme noi vedem la Cineplexx Satu Mare din 17 septembrie

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Ce filme noi vedem la Cineplexx Satu Mare din 17 septembrie.

PREMIERELE SĂPTĂMÂNII

 

România Sălbatică

Boss Baby: Afaceri de familie

 

 

ROMÂNIA SĂLBATICĂ ( AG )

 

PREMIERA: 17 septembrie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D dublat în limba română

GEN: Documentar

 

DISTRIBUȚIE: Dan Dinu, Cosmin Dumitrache

 

SINOPSIS:

La confluența dintre Carpați, Dunăre și Marea Neagră, se află țara cu cea mai mare biodiversitate din Europa. Țara cu cele mai multe păduri virgine, cu cea mai mare densitate de carnivore mari și cu cea mai mare zonă umedă, de pe întregul continent. Țara în care sălbăticia este la ea acasă. Haideți să vedeți România, așa cum nu ați mai văzut-o până acum.

 

PROGRAM:

2D DUBLAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: https://bit.ly/3kc8yEa 

 

BOSS BABY: AFACERI DE FAMILIE ( AG )

 

PREMIERA: 17 septembrie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D dublat în limba română, 2D subtitrat în limba română, 3D dubșat în limba română, 3D dublat în limba maghiară

GEN: Animație, Aventură, Comedie, Familie

DISTRIBUȚIE: Alec Baldwin, James Marsden, Amy Sedaris, Ariana Greenblatt, Jeff Goldblum

 

SINOPSIS:

În continuarea comediei animate-blockbuster nominalizate la Oscar®, produsă de DreamWorks Animation, frații Templeton - Tim (James Marsden) și fratele său Boss Baby Ted (Alec Baldwin) - au devenit adulți și s-au îndepărtat unul de celălalt. Tim este acum un tată căsătorit. Ted este CEO al unui fond financiar. Dar un nou bebe-șef cu o abordare modernă și o atitudine de învingător este pe cale să-i reunească din nou... și să inspire o nouă afacere de familie.

 

Tim și soția sa, Carol (Eva Longoria), susținătoarea familiei, locuiesc în suburbii cu fiica lor super-inteligentă Tabitha (Ariana Greenblatt din Avengers: Infinity War), și adorabila bebelușă Tina (Amy Sedaris din BoJack Horseman). Tabitha, care e prima în clasă la prestigiosul centru Acorn Center pentru copii supăerdotați, își idolatrizează unchiul, pe Ted, și vrea să devină ca el, dar Timcare încă nu s-a desprins de energia și felul său de tânăr hiperactiv, își face griji că fetița lui lucrează prea mult și ratează o copilărie normală.

 

Când bebelușa Tina dezvăluie că este agent secret pentru BabyCorp pornită în misiunea de a descoperi secretele întunecate care se ascund în culisele școlii, cu misteriosul ei fondator, Dr. Erwin Armstrong (Jeff Goldblum), astfel, frații Templeton se vor reuni cu un țel comun, și vor fi nevoiți să reevalueze ce înseamnă familia, și să descopere ceea ce contează cu adevărat.

 

3D DUBLAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: https://bit.ly/3lt2S8d 

 

3D DUBLAT ÎN LIMBA MAGHIARĂ: https://bit.ly/3tJHm35 

 

PROMOȚIE FAMILY PACK

 

Timpul petrecut cu familia este de neprețuit, iar când vrei să organizezi o activitate la fel de plăcută pentru cei mici cât și pentru părinți, nu e nimic mai potrivit decât o ieșire la cinema. De aceea, ne-am gândit să adaugăm plus valoare experienței de familie la cinema și punem la dispoziție mai multe pachete promoționale cu prețuri speciale pentru familii la animațiile din program.

 

Bucură-te de film și de prețurile speciale cu oricare Family Pack potrivit pentru tine și ai tăi.

 

Pachetele Family Pack 2-3-4 persoane sunt disponibile doar la casele de bilete, sunt valabile pentru filmele de animație (2D și 3D) și implică prezența a cel puțin un copil. Promoția nu se aplică la avanpremiere.

 

 

 

 

 

 

 

 

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii