Performanță | Sătmărenii de la One Tap, vicecampioni mondiali la Counter Strike IESF 2021

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Sătmărenii de la One Tap au reprezentat România la Campionatul Mondial de Counter Strike IESF 2021, unde au devenit vicecampioni mondiali.

Competiția s-a desfășurat pe parcursul acestei săptămâni în Israel, iar după un parcurs perfect în grupe, cu victorii pe linie în fața echipei gazdă, a Ucrainei și Serbiei (toate 3 echipe din TOP 60), s-au calificat în playoff unde au trecut de echipa Suediei și de Macedonia de Nord. În marea finală a Campionatului Mondial de Counter Strike IESF 2021 sătmărenii au întâlnit tot Macedonia de Nord, care s-a impus și a câștigat titlul mondial, însă, având în vedere că pentru tinerii sătmăreni a fost prima aventură internațională, locul 2 este un rezultat excelent.

 one tap1

”S-a încheiat prima noastră aventură internațională de unde, în numele României, am reușit perfomanța de a deveni vicecampioni mondiali. Suntem extrem de mulțumiți de acest rezultat care ne oferă confirmarea că toată munca echipei din ultimele luni a dat rezultate. Le mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi și ne-au susținut, echipei și tuturor colaboratorilor. Ne vedem dumincă pe aeroportul din Bucuresti, luni la Iași iar apoi ne pregătim pentru o nouă etapă din povestea OneTap”

One Tap - echipa de CS:GO

  • Solovastru Gheorghiță - Căpitan și IGL; 
  • Flutur Cristi - Entry Frager; 
  • Mirea Mădălin - Polar; 
  • Florea CATALIN - entry frager; 
  • Păun Roberto - support și balanța echipei; 
  • Neacșu Ioan Alexandru - antrenor; 

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii