Tabără gratuită pentru copii, la Centrul Multifuncțional Alter Ego

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Prima săptămână de tabără organizată de Primăria Municipiului Satu Mare prin Centrul Multifuncțional Alter Ego  s-a încheiat! A fost o săptămână frumoasă, cinci zile de veselie, de interacțiune, socializare și noi descoperiri.

Dedicată copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 ani, Tabăra gratuită intitulată ,,Vara Altfel” a reprezentat pentru copiii participanți o oază de relaxare din cotidian, un cadru perfect pentru înfiriparea de noi relații de prietenie, un loc în care au învățat o mulțime de lucruri noi. Copiii au fost antrenați în activități educative, practice, culinare, jocuri și ateliere de creație.
 
Tabăra ,,Vara altfel” se organizează în trei intervale de timp: prima perioadă a fost în săptămâna 20 – 24 iunie 2022, a doua urmează în săptămâna 18 iulie – 22 iulie 2022, iar a treia perioadă e programată pentru 1-5 august 2022.
 
Vestea bună este aceea că în continuare se fac înscrieri la Tabăra gratuită ,,Vara Altfel” organizată de Centrul Multifuncțional Alter Ego, pentru perioadele din iulie și august.
 
Părinții s care au copii cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani sunt așteptați la Centrul Multifuncțional Alter Ego pentru a-i înscrie pe copii!

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii