Fotografii la minut pentru îndrăgostiți, în weekend, la Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Ziua Îndrăgostiților e aici, iar cu această ocazie, Primăria Municipiului Satu Mare împreună cu Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu" pregătește ceva cu totul special pentru sătmărenii care vor traversa Pasajul Corneliu Coposu în perioada 10-14 februarie.

Cadoul special, pe care vă invităm să-l descoperiți personal, vă așteaptă timp de 5 zile, într-un spațiu special amenajat pentru îndrăgostiți, unde vă puteți surprinde dragostea sub forma unor fotografii și selfie-uri.
E frumos și important să ne amintim de cele mai romantice momente din relațiile noastre, mai ales dacă avem la dispoziție și context modern, frumos și romantic.
Amintiri și momente memorabileAtunci când vii cu persoana iubită pe la punctul foto din zona Pasajului Corneliu Coposu în zilele de 10, 11 și 12 februarie, între orele 15.00-17.00, la fața locului oferim drept cadou câte o fotografie tipărită, pe care o vom realiza cu toți îndrăgostiții care ne vizitează.
Totodată, fotografiile realizate de fotografii noștri vor putea fi vizualizate și salvate de pe rețelele de socializare ale Centrului Cultural "G.M.Zamfirescu".
În restul timpului, sunteți așteptați la selfie-uri și alte poze creative pe care le puteți realiza la punctul de fotografiere. Ziua Îndrăgostiților devine o amintire de neuitat cu noi! Oferiți dragoste, clipe de neuitat și amintiri pentru viitor!
Împărtășiți cu noi fotografiile voastre și folosiți hashtag-urile: #centrulculturalsm #centrulcultural #visitsatumare #satumare #sharelove
Vă așteptăm cu noutăți și pe rețelele de socializare ale Centrului Cultural și vizitați pagina evenimentului: https://fb.me/e/2zIh5z0bt

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii