Orașul Ardud, prezent la Târgul Internațional de Turism al României

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Ardudul reprezintă județul Satu Mare la Târgul Internațional de Turism al României, ediția de primăvară, organizat la RomExpo, București. 

Pentru a doua oară, orașul Ardud prezintă turiștilor și operatorilor turistici, naționali și internaționali, oferta atractivă a zonei noastre care cuprinde de această dată, pe lângă obiectivele turistice reprezentative, și degustări de vin  din cramele locale (Crama Vlas, Crama Jurchiș, Crama Teodor, Crama Dealurile Rătești), gustări și prezentări de produse locale (Carmangeria Danciu, apicultor PFA Melnic Ioan, S&S Pastry etc) precum și un strop din beneficiile curative ale naturii sătmărene concentrate în produsele miraculoase de la Seva Sana by Ioana Vasvari.
Anul acesta, atât oferta Ardudului, cat și standul de prezentare este mult mai complex și diversificat, oferind participanților imaginea unei zone ofertante turistic, cu obiective locale de patrimoniu, ape termale curative, crame și vinuri de calitate, produse locale delicioase, dar si trasee ecoturistice și zone de relaxare în natură. 
Standul este animat și de către un cavalerul în armură, reprezentant al Lăncierilor și Arcașelor Cetății Ardud, care completează imaginea unui oraș turistic cu note medievale. 
Standul de la RomExpo este reprezentativ pentru întreaga zonă a Codrului, concurând cu mândrie cu standuri și expozanți din toată țara, dar și expozanți internaționali din Maroc, Bulgaria, Grecia, Tunisia, Republica Moldova etc.

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii