banner draxkmaier satu mare

Invitație | Duminică, la un pahar de șpriț cu Kelemen Hunor

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
UPDATE. Organizatorii Partium au anunțat că, din motive obiective, presedintele UDMR Kelemen Hunor nu poate onora invitatia UDMR la intalnirea cu satmarenii si la discutiile despre administratia locală.
Unul dintre evenimentele Zilelor Maghiare Partium este talkshow-ul realizat cu participarea liderilor municipali și politicienilor unde, la un pahar de șpriț, oricine își poate pune, fără restricții, întrebările adresate politicienilor noștri locali. În acest an, talkshow-ul este programat, duminică, 28 august, ora 17.00 în cortul mare amplasat în Grădina Romei. Cei care vă vor servi de data aceasta cu șpriț și totodată vor încerca să vă răspundă întrebările sunt Kereskényi Gábor, primar, Pataki Csaba, președintele consiliului județean, Erdei D István, deputat, dar și alți membrii ai consiliului local și județean. Invitatul de onoare al evenimentului este Kelemen Hunor, președinte UDMR care vă așteaptă întrebările legate de alegerile locale desfășurate în acest an, dar și cele legate de viitoarele alegeri parlamentare. Moderator: Szénás Szabolcs.
Nu pierdeți ocazia și profitați de șansa de a discuta pe viu cu acești invitați, lăsând de data aceasta, deoparte forumurile electronice și discuțiile cu vecinii în ce privește viitorul orșului nostru - șprițul gustus fiind acum doar un bonus.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kids

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii