Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
×

Observație

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/3014

Debut editorial la Biblioteca Județeană Satu Mare

Biblioteca Județeană Satu Mare găzduiește marți, 8 noiembrie, evenimentul de lansare a primului volum de versuri apărut sub semnătura tânărului Cuth Mircea Petre, intitulat „Fructele iernii.
Poezii și gânduri”, sub auspiciile Editurii „Someșul”. Evenimentul se va derula în Sala de lectură „Gheorghe Bulgăr”, cu începere de la orele 1600, în prezența autorului și a invitaților săi.
La eveniment sunt invitați să participe oameni de cultură, scriitori, jurnaliști și bibliotecari, colegi și apropiați ai autorului, dar și publicul larg.
Autorul mărturisește că „Pasiunea de a scrie a venit odata cu anumite întâmplări din viață și trăiri care mi-au dat impulsul de a lăsa ceva frumos prin scris (...) pentru toți cei care mă cunosc, mă știu sau doar au auzit de mine.”
Cuth Mircea Petre s-a născut în localitatea Dumbrava, județul Satu Mare. A absolvit cursurile liceale la Colegiul Tehnic de Transporturi și Telecomunicații „Ion I. C. Brătianu” din Satu Mare.
„Fructele iernii. Poezii și gânduri” este volumul de debut al tânătului autor. La cei 22 de ani ai săi, în încheierea volumului, Cuth Mircea Petre mărturisește „Domnul să mă ajute să mai scriu o altă carte!”

Galerie de imagini

{gallery}3014{/gallery}

Lasă un comentariu

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclub7card

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii