Vernisajul Salonului Internaţional de Artă Fotografică al României, ediția a XXI-a, organizat la Castelul din Carei

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Sâmbătă, 04 martie 2017, de la ora 16.00, în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din municipiul Carei a avut loc loc vernisajul expoziţiei Salonului Internaţional de Artă Fotografică al României, ediția a XXI-a, organizat de Foto Clubul „Vasile Vénig László” din Carei, judeţul Satu Mare.
Cu ocazia acestui eveniment au fost înmânate de către Președintele AAFR, Eugen Negrea, premiile SIAF, celor care nu au fost prezenți la vernisajul salonului în Bucuresti.
De asemenea Vicepreședintele AAFR și Ofițerul de Legătura FIAP Csaba Balási, a înmânat disticțiile FIAP acordate artiștilor fotografi din România pe anul 2017
Organizatorii, reprezentanții Foto Clubului „Vasile Vénig László”, au înmânat premiile Salonului de Artă Fotografică VVL ediția a -III-a, 2016.
Moderatorul și organizatorul principal al evenimentului a fost domnul Bikfalvi Zsolt, vicepreședinte al Foto Clubului „Vasile Vénig László” din Carei.
În cadrul manifestării au luat cuvântul: domnul Eugen Negrea Președintele AAFR, domnul Csaba Balási Vicepreședintele AAFR și Ofițerul de legătura FIAP, domnul Eugen Kovács, primar al municipiului Carei, domnul Hágó Attila Nándor, președinte al al Foto Clubului „Vasile Vénig László” din Carei, doamna Adela Lia Rusu, artist EFIAP Oradea și profesor de artă fotografică.
Momentul artistic a fost asigurat de formația de muzică veche Carmina Renascentia din Carei, care a interpretat o suită de melodii specifice secolelor XVI și XVII.
La eveniment au fost prezenți o serie de artiști fotografi de renume din întreaga țară:

Bikfalvi Zsolt AFIAP - Carei
Adela Lia Rusu EFIAP Oradea
Ovi D. Pop EFIAP - Oradea
Grigore Roibu AFIAP – Deva
Rucsandra Calin AFIAP – Craiova
Balla Árpad AFIAP - Odorheiu Secuiesc
Magdó István AFIAP - Săcele
Mândru Cantemir AFIAP - Arad
Francisc Németh AFIAP- Vulcan
Flavian Savescu AFIAP- Resita
Tóth Csaba AFIAP - Târgu Mureș
Iosif Vajnar AFIAP- Târgu Mureș
Báthori Zsigmond EFIAP- Târgu Mureș
Valentina Stan EFIAP/s- Oradea
Gelu Stan AFIAP – Oradea
Nelu Scripciuc AFIAP – Arad
Sebastian Vasiu – București
Ovidiu Gabor – Oradea
Csaba Hátszegi – Sânpaul (Harghita)
Mirel Matyas – Zalău

După vernisaj și decernarea premiilor și a diplomelor, artiștii au continuat discuțiile în sala de simpozioane a castelului din Carei, în cadrul unei sesiuni de comunicare cu tema: ,Arta Fotografică – Tendinţe- Comunicare” și poziția AAFR.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii