Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Spectacol de teatru-dans „Barbarii” al Ansamblului Nagyvárad de la Teatrul Szigligeti din Oradea, la Carei

Luni, 22 mai, de la ora 19:00, în sala Teatrului Municipal Carei va avea loc spectacolul de teatru-dans „Barbarii”, inspirat din nuvela omonimă de Móricz Zsigmond, al Ansamblului Nagyvárad de la Teatrul Szigligeti din Oradea.
Prețul unui bilet la parter este 15 lei, iar la balcon 10 lei. Biletele se pot achiziționa la biroul Centrului Cultural Carei zilnic între orele 9:00-14:00.
Construcţia dramaturgică a nuvelei lui Móricz este, într-un fel, similară dramelor greci: portretele personajelor, sistemele de relaţii interpersonale care apar în text fac o bază excelentă pentru adaptare pentru scena de dans. Cum poate un om, iniţial creat pentru a fi bun, să-şi învingă instinctele? Putem să ne depăşim instinctele defel? Ce înseamnă sărbătoarea în zilele noastre? Poate să fie doliul o sărbătoare? Care este cea mai cumplită urmare a păcatelor noastre? Spectacolul nostru caută răspunsuri la aceste întrebări, în timp ce încearcă să ne readucă într-o lume muzicală arhaică unde muzicianul şi dansatorul purtau un dialog cu totul special.

Lasă un comentariu

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclub7card