Teatru | Premiera spectacolului ”O noapte furtunoasă”, în regia Andrei Mihalache

Secția Română a Teatrului de Nord prezintă duminică, 1 aprilie 2018, la ora 19.00, premiera spectacolului ”O noapte furtunoasă” de I.L. Caragiale, regia Andrei Mihalache.

Din distibuție fac parte actorii: Romul Moruțan, Stelian Roșian, Alina Negrău, Dorina Nemeș, Sorin Oros, Tibor Székely, Andrei Stan, Sergiu Tăbăcaru, Adonis Tanța, Carmen Frățilă, Yvette Princz. Scenografia Alexandru Radu, muzica Dorin Griguță, coregrafia Gabriela Tănase.


La această premieră este valabil abonamentul ”Ștefan Mareș”.


Spectacol cu titrare în limba maghiară.


Ce s-ar face săracul Caragiale dacă ar vedea ce-a mai rămas din societatea românească după 140 de ani de la prima lectură publică a ”Nopții furtunoase”?... Nu se mai lucrează la lumânare, ci la becuri cu led; nu se mai scriu bilete de amor în versuri, ci se trimit SMS-uri; adresele nu se mai încurcă pentru că pot fi băgate pe GPS... Unde au dispărut mahalaua balcanică, năclăiala morală, pașalâcul emoțional, politica dâmbovițeană cu aromă de ghiuden, sarailie și musaca?... Aproape nimic n-a mai rămas din România de acum 140 de ani!... A rămas neschimbată doar pofta de dragoste a românului, nevoia de a iubi, a se iubi și de a fi iubit prin orice mijloace... Spectacolul nostru își dorește să nu moară de tot amintirile despre o vreme în care Bucureștiul era poreclit ”Micul Paris” și mai existau cartiere fără blocuri care se numeau ”Haimanale”... (Andrei Mihalache)


Informații, rezervări și bilete: Agenția Teatrală, str. Horea nr. 6. Telefon: 0261712106, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 


Bilete online


O NOAPTE FURTUNOASĂ de I. L. Caragiale
Regia: Andrei Mihalache
Scenografia: Alexandru Radu
Muzica: Dorin Griguță
Coregrafia: Gabriela Tănase
Distribuţia:
Jupân Dumitrache - Romul Moruțan
Nae Ipingescu - Stelian Roșian
Veta - Alina Negrău
Ziţa - Dorina Nemeș
Chiriac - Sorin Oros
Spiridon - Tibor Székely
Rică Venturiano - Andrei Stan
Ghiță Țircădău - Sergiu Tăbăcaru
Un trubadur - Adonis Tanța
La Union: Carmen Frățilă, Yvette Princz, Adonis Tanța

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii