Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Invitați din România și Serbia, la cea de-a doua ediție a Festivalului Internațional al Fanfarelor

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Fanfare din România și Serbia participă sâmbătă și duminică la cea de-a doua ediție a Festivalului Internațional al Fanfarelor de la Satu Mare.

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale organizează, în perioada 14-15 iulie 2018, în Piața 25 Octombrie, cea de-a doua ediție a Festivalului Internațional de Fanfare, cu invitați din România, și Serbia, un eveniment care se adresează iubitorilor muzicii de promenadă. 

Fiind anul Centenarului Marii Uniri, a fost invitată fanfara românească „Cultura” din Satul Nou – Serbia. 

Evenimentul se va desfășura după următorul program: în 14 iulie, de la ora 14:00- 16:30, și în data de 15 iulie, ora 15:00- 17:00, va avea loc defilarea fanfarelor, pe următorul traseu: platoul din fața Muzeului Județean- Bld. I.C. Brătianu- Piața Libertății- str. Alexandru Ioan Cuza- str. Mircea cel Bătrân- Bld. Transilvania- Piața 25 Octombrie.

Vor evolua fanfarele: „Promenada” – Câmpia Turzii; Fanfara din Foieni, Fanfara „Cultura” din Serbia; Fannfarei „Promenada” – Zalău, Fanfara de copii din Telciu, Bistrița – Năsăud și Fanfarele Reunite din Beltiug, Petrești și Palatul Copiilor Satu Mare.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii