Atmosferă sufocantă în cea de-a doua seară a Caravanei Filmelor TIFF la Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Sătmărenii prezenți în cea de-a doua seară la proiecțiile pregătite de Caravana Filmelor TIFF s-au plâns de organizarea defectuoasă a spectacolului.
Mai precis, cei câțiva stropi căzuți cu două ore înainte de începerea spectacolului i-au determinat pe organizatori să schimbe locația. Din păcate, în noua locație aleasă de organizatori, respectiv sala de spectacole din incinta Casei de Cultură a Sindicatelor, aerul era irespirabil.
Mai mult, mutarea neanunțată nu a fost pe placul multora dintre sătmăreni care își doreau să vizioneze filme în aer liber, motiv pentru care au ales să nu asiste deloc la spectacol.  
Sperăm ca măcar azi, în ultima seară de Caravană, evenimentul să se desfășoare în condiții normale, mai ales că numărul iubitorilor de astfel de evenimente în aer liber este mare.
Vă reamintim că în această seară veți putea viziona o comedie neagră spectaculoasă, nominalizată anul acesta la Oscar, care a făcut deliciul publicului la TIFF: Povești trăsnite/ Wild Tales. Filmul lui Damián Szifrón este co-produs de Pedro Almodóvar și a făcut senzație la Cannes 2014, unde a rulat în competiție și a fost cumpărat de distribuitori din lumea întreagă. Exploziva comedie este o colecție de șase povești extrem de bizare, fiecare mai șocantă și mai amuzantă decât cea de dinainte. De la un joc al destinului la bordul unui avion, până la excese de furie la volan, Povești trăsnite oferă un portret comic și plin de defecte ale societății.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii